Munkevica un Pīranta kukuļdošanas lietu tiesa skatīs nākamgad (17)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Jūrmalas pilsētas tiesa krimināllietu, kurā par kukuļdošanu personu grupā pēc iepriekšējas vienošanās apsūdzēti bijušais Jūrmalas mērs Raimonds Munkevics ("Jūrmala - mūsu mājas") un viņa partijas biedrs, "Jūrmalas ātrās palīdzības" valdes loceklis Normunds Pīrants, sāks skatīt 2011.gada 31.janvārī plkst.11 atklātā tiesas sēdē.

Lietas izskatīšana nozīmēta tiesnesei Solvitai Glaudānei. To paredzēts skatīt no nākamā gada 31.janvāra līdz 18.februārim.

Tikmēr nākamnedēļ, 20.jūlijā, Jūrmalas pilsētas tiesa paredzējusi izskatīt Munkevica lūgumu atbrīvot viņu no apcietinājuma.

Kā iepriekš informēja Ģenerālprokuratūras Sevišķi svarīgu lietu izmeklēšanas nodaļas prokurore Velta Zaļūksne, abas personas apsūdzētas pēc Krimināllikuma 323.panta 2.daļas. Tajā paredzētais sods ir brīvības atņemšana uz laiku no trim līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, atņemot tiesības uz noteiktu nodarbošanos vai tiesības ieņemt noteiktu amatu uz laiku līdz pieciem gadiem vai bez tā.

Tieši Jūrmalas pilsētas tiesai lieta nodota tāpēc, ka saskaņā ar apsūdzību noziedzīgais nodarījums izdarīts šīs tiesas darbības teritorijā, skaidroja Zaļūksne.

Abi apsūdzētie - Munkevics un Pīrants - joprojām atrodas apcietinājumā.

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu