Spānija atgriežas FIFA ranga galvgalī, Latvija 50. vietā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

FIFA rangu tabulas galvgalī atgriezusies Pasaules kausa (PK) ieguvēja Spānija, savukārt četras pozīcijas zaudējusi Latvijas futbola valstsvienība, ieņemt 50. vietu.

Jau Pasaules kausa izcīņas laikā kļuva zināms, ka rangā pirmo pozīciju zaudēs pieckārtējā pasaules čempione Brazīlija, kura atkāpusies uz trešo vietu, sev priekšā palaižot arī PK finālisti Nīderlandi.

Uz ceturto vietu pakāpusies Vācija (+2), divas vietas augstāk tikusi arī Argentīna, kas šobrīd ieņem 5. pozīciju.

Sestajā vietā patlaban ir Urugvaja (+10), tai seko Anglija (+1), astotajā pozīcijā ir Portugāle (-5), devītā ir Ēģipte (+3), bet desmitnieku noslēdz Čīles valstsvienība (+8).

Par četrām vietām atkāpusies Latvijas izlase, kura ar 579 punktiem šobrīd pasaules reitingā ieņem 50. pozīciju.

Latvijas nacionālās komandas pirmā pretiniece Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā - Horvātija - atrodas 15. vietā.

Bet no pārējām Latvijas sāncensēm cīņā par tikšanu uz 2012. gada Eiropas čempionātu izlases ieņem šādas pozīcijas: Grieķija 12., Izraēla 37., Gruzija 111., Malta 152.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu