Snaijders: Pēc četriem gadiem kauss būs mūsu (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Viens no Nīderlandes futbola valstsvienības līderiem pussargs Veslijs Snaijders pavēstījis, ka pēc četriem gadiem holandieši izcīnīs Pasaules kausu.

''Ar sniegumu un rezultātu pasaules čempionātā esmu apmierināts. Protams, mēs esam tālu no tā snieguma, kādu demonstrējām ''EURO 2008''. Toreiz mēs nepārvarējām pirmo kārtu izslēgšanas spēlēs, bet tagad tikām līdz finālam,'' izdevumam ''Football Italia'' pastāstīja 26 gadus vecais futbolists.

''Mēs zaudējām pasaulē labākajai izlasei papildlaikā. Mums bija iespējas uzvarēt, taču neizdevās uzlauzt pretinieka vārtus,'' viņš sacīja.

Snaijders pievienojies daudzajiem, kuri kritizējuši finālmača arbitrus. ''Man liekas, ka tiesneši netiesāja pietiekami labi. Spāņi vārtus guva no aizmugures. Injesta [Andress] sūkstījās, ka mēs spēlējām rupji, bet viņu pašu vajadzēja noraidīt. Priecē, ka līdzjutēji atbalstīja Holandes valstsvienību, viņi šo finālu bija pelnījuši.''

''Pēc četriem gadiem Pasaules kauss būs mūsējais,'' pārliecināts ir Nīderlandes izlases pussargs.  

Tagad Snaijders no futbola nolēmis nedaudz atpūsties un vēlāk sāks gatavoties klubu sezonai Milānas ''Inter'' sastāvā.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu