Video: Positivus festivāls jau šonedēļ (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Šobrīd Zvejnieku parkā ir pavisam kluss. Dzirdamas tikai kaiju klaigas, bet nav redzams neviens cilvēks, bet jau mazāk kā pēc nedēļas šeit notiks "Positivus" festivāls.

"Tautas Balss" devās noskaidrot – kā un vai vietējie gatavojas šim grandiozajam pasākumam. Visi atminas pagājušā gada garās rindas pie pārtikas veikalu durvīm. Mazie veikaliņi bija pilni festivāla atpūtnieku. Tuvējā veikala "Mego" darbinieki pagājušā gadā strādāja galvu nepacēluši (skat.video).

"Mēs esam paredzējuši, ka būs pietiekoši daudz apmeklētāju un esam iepirkuši pārtikas krājumus, lai varētu pabarot visus ēstgribētājus,"

stāsta kāda Salacgrīvas kioska pārdevēja.

Positivus festivāls 16.-17.jūlijā jau ceturto gadu norisināsies Salacgrīvā. Tas ir lielākais muzikālais pasākums šovasar, kurā uz 7 skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 60 lieliski ārzemju un labākie pašmāju mākslinieki, no kuriem galvenie būs "Muse", "Scissor Sisters", "UNKLE live" un "Happy Mondays".

Biļetes un telšu pilsētiņa

Biļetes uz festivālu nopērkamas "Biļešu Serviss" kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv. Plānots, ka visas biļetes varēs iegādāties arī pirms festivāla. Patlaban divu dienu biļete uz Positivus festivālu maksā Ls 29,00; ar vietu telšu pilsētiņā - Ls 32,50. Pirms festivāla divu dienu biļete maksās

Ls 33,00; ar vietu telšu pilsētiņā - Ls 36,50. Vienas dienas biļete festivāla apmeklējumam piektdien, 16.jūlijā, maksā Ls 19,00; apmeklējumam sestdien, 17.jūlijā - Ls 25,00. Telšu pilsētiņas ieejas biļete, pērkot atsevišķi, maksā Ls 4,50.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu