Spānijas futbolistus mājās sagaida simtiem tūkstoši līdzjutēju (19)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Spānijas izlases futbolisti pēc triumfa Pasaules kausa izcīņā pirmdien atgriezās dzimtenē, kur viņus sagaidīja simtiem tūkstoši līdzjutēju.

Spāņu futbolisti speciālā autobusā devās cauri Madrides ielām, lai demonstrētu izcīnīto trofeju un kopā ar sanākušajiem priecātos par panākumu, kas kaut uz brīdi liek aizmirst par ne pārāk stabilo ekonomisko un politisko situāciju valstī.

Komanda vispirms apmeklēja karalisko pili un tikās ar Spānijas karali Huanu Karlosu, bet pēc tam devās uz valdības mītni, kur viņus sveica premjerministrs un simtiem uzaicinātu bērnu.

Parādes noslēgumā gaisa spēki debesis iekrāsoja Spānijas karoga krāsās.

Arī citās Spānijas pilsētās notika svinības. Piemēram, Barselonas ielās bija izgājuši aptuveni 75 tūkstoši līdzjutēju, vēsta aģentūra ''Associated Press''.

Jau ziņots, ka par Pasaules kausa izcīņas uzvarētāju svētdien pirmo reizi tās vēsturē kļuva Spānijas futbola izlase, kas finālmačā "Soccer City" stadionā Johannesburgā pagarinājumā ar rezultātu 1:0 (0:0, 0:0) pārspēja Nīderlandi.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu