Spāņu biznesmenis vēlas iegādāties slaveno astoņkāji Polu (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kāds spāņu biznesmenis vēlas iegādāties vācu astoņkāji Polu, kurš kļuva slavens, jo precīzi noteica visu Vācijas futbola izlases spēļu iznākumus Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā, vēsta "Bild".

Uzņēmējs par Pola iegādi gatavs maksāt 30 000 eiro (21 000 latu).

Biznesmenis piebilda, ka negrasās Polu apēst, bet gan izmantot to par talismanu vienā no gastronomijas festivāliem.

Ja šis darījums notiks, tad Pols turpinās noteikt futbola spēļu iznākumus.

Iepriekš parādījās informācija, ka slaveno astoņkāji vēlas iegādāties arī Krievijas bukmeikeri.

Kā ziņots, šī gada Pasaules kausa finālturnīrā Pols precīzi paredzēja, ka Vācija uzveiks Ganas un Austrālijas izlases, bet zaudēs Serbijas valstsvienībai. Viņš precīzi pareģoja arī Anglijas zaudējumu Vācijai Pasaules kausa izcīņas astotdaļfinālā.

Astoņkājim Polam bija taisnība arī par ceturtdaļfināla spēli, kurā, kā viņš paredzēja, Vācija uzveica Argentīnas valstsvienību, un par pusfināla spēli, kurā Vācija ar rezultātu 0:1 atzina Spānijas valstsvienības pārākumu. Tāpat Pols bija precīzs arī prognozēs mačā par trešo vietu, kurā viņš paredzēja, ka Vācija pieveiks Urugvaju. Šajā mačā vācieši triumfēja ar 3:2.

Tāpat astoņkājis arī paredzēja, ka Pasaules kausa izcīņas finālmačā Spānijas izlase pieveiks Nīderlandi. Kā ziņots, finālā spāņi uzvarēja papildlaikā ar 1:0.

Jau vēstīts, ka svētdien Itālijas mediji vēstīja, ka astoņkājis Pols patiesībā esot nevis vācietis, bet itālietis ar vārdu Paolo.

Astoņkāja "trenere" Verena Bartša svētdien atklāja, ka to esot noķērusi aprīlī jūrā pie Itālijai piederošās salas Elbas un toreiz astoņkājis bijis četras nedēļas vecs.

Šī versija gan nesaskan ar astoņkāja "oficiālo biogrāfiju", pēc kuras tas jau ir divus gadus vecs un atrasts pie Veimutas, Anglijā, pirms to nogādāja akvārijā Vācijā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu