Blaters aizvadīto PK nosauc par īpašu un emocionālu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) prezidents Zeps Blaters noraidījis kritiku par aizvadīto Pasaules kausa izcīņu Dienvidāfrikā un nosauca čempionātu par īpašu.

''Katrai Pasaules kausa izcīņai ir sava vēsture un kultūra. Šis bija Pasaules kauss jaunā kontinentā ar jaunām kultūras iezīmēm, tādēļ to nepieciešams analizēt savādāk.''

Ja skatāmies pēc entuziasma Dienvidāfrikā un televīzijas auditorijas, tad tas bijis īpašs. Pasaules kauss bija ļoti pievilcīgs, un man tas bija arī emocionāls,'' teica Blaters.

''Stadionos bija tukšas vietas, taču tikai divās spēlēs netika sasniegta cerēta auditorija. Nedrīkst aizmirst, ka tika pārdoti 95 procenti pieejamo biļešu.''

FIFA prezidents noliedza arī aizdomas par spēļu rezultātu mākslīgu ietekmēšanu, lai gan pirms turnīra bija izskanējušas tādas bažas, vēsta portāls ''Sports.yahoo.com''.

Jau ziņots, ka par Pasaules kausa izcīņas uzvarētāju svētdien pirmo reizi tās vēsturē kļuva Spānijas futbola izlase, kas finālmačā "Soccer City" stadionā Johannesburgā pagarinājumā ar rezultātu 1:0 (0:0, 0:0) pārspēja Nīderlandi.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu