Nadals: Es raudāju kā mazs zēns (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

ATP ranga līderis spānis Rafaels Nadals pēc Spānijas futbolistu triumfa Dienvidāfrikā notiekošajā Pasaules kausa izcīņā atzina, ka sasniegtais ir milzīgs panākums visai valstij. Savukārt bijušais Spānijas izlases kapteinis Rauls uzsvēra komandas galvenā trenera nopelnu.

''Es raudāju kā mazs zēns. Pirms tam nebiju izjutis šādas emocijas. Tas nav salīdzināms ne ar ko citu. Mums vajadzētu svinēt uzvaru pasaules čempionātā veselu gadu.''

Tas ir neticams sasniegums, kuru tuvākajos gados būs grūti atkārtot. Nevar novērtēt, kāda nozīme šim triumfam ir mūsu valstī. Tas ir neticami,'' izdevumam ''Marca'' teica Spānijas tenisists.

Arī bijušais Spānijas izlases kapteinis Rauls neslēpa prieku par valstsvienības panākumu. ''Mūsu izlase ir ļoti spēcīga un bija pelnījusi šādu panākumu. Šī ir ļoti laimīga, neaizmirstama un vēsturiska diena visam spāņu futbolam. Esmu priecīgs par treneri Vinsenti del Boski, kurš parādīja sevi kā lielisku taktiķi. Tāpat priecājos par futbolistiem, jo komanda parādīja skaistu spēli,'' teica Rauls, kurš īpaši izcēla finālmača uzvaras vārtu autora Andresa Injestas sniegumu, vēsta portāls ''Fifa-game.ru''.

Jau ziņots, ka par Pasaules kausa izcīņas uzvarētāju svētdien pirmo reizi tās vēsturē kļuva Spānijas futbola izlase, kas finālmačā "Soccer City" stadionā Johannesburgā pagarinājumā ar rezultātu 1:0 (0:0, 0:0) pārspēja Nīderlandi.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu