Zanes Lūses «Puķes» galerijā «Pegazs»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / Galerija "Pegazs"

No 7. maija līdz 1. jūnijam mākslas galerijā «Pegazs» būs apskatāma gleznotājas Zanes Lūses personālizstāde «Puķes», informē galerijas pārstāvji.

Kā vienkāršā un tiešā veidā pavēsta jau pats izstādes nosaukums, šī Zanes Lūses izstāde atvēlēta konkrētai un māksliniecei tuvai tēmai, kas vienmēr pastāvējusi līdzās viņas pazīstamākajiem darbiem, ko raksturo īpaša tēlainība un vienmēr klātesošs sirsnīgs stāsts ar darba nosaukumu kā asprātīgu vēstījuma atslēgu.

Foto: Publicitātes foto / Galerija "Pegazs"

Taču jau daudzās iepriekšējās Zanes Lūses izstādēs pa pārītim iemaldījušās gleznas, kurām nosaukums nav būtisks un arī īpašs stāsts netiek stāstīts. Tās ir gleznas, kurās attēlotas vienkārši puķes. Dekoratīvākas vai mazāk dekoratīvas, stilizētākas vai reālistiskākas, lielformāta vai miniatūra izmēra gleznas, kurās gleznotas gan rozes, gan pieneņpūkas, – vieno dabas vērojums un prieks par to.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu