FIFA pasaules rangā pēc PK izcīņas būs jauna līdervienība

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

FIFA pasaules rangā, kas tiks publicēts pēc Pasaules kausa izcīņas futbolā finālturnīra beigām, būs jauna līdervienība.

Šobrīd ranga pirmo vietu ieņem Brazīlijas valstsvienība, taču tā jau ir beigusi dalību Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā, līdz ar to jau tagad skaidrs, ka Brazīlija zaudēs pirmo pozīciju pēc Pasaules kausa izcīņas.

Pirmo vietu jaunākajā rangā, atkarībā no Pasaules kausa izcīņas finālmača iznākuma, ieņems Spānija vai Nīderlande.

Pašreizējā Eiropas čempionvienība Spānija, kas šobrīd atrodas otrajā vietā, uz pirmo pozīciju pakāpsies, ja finālmačā uzvarēs vai nospēlēs neizšķirti, turklāt neatkarīgi no tā, kā beigsies pēcspēles 11 metru sitienu sērija.

Savukārt Nīderlande, kas patlaban ieņem ranga ceturto vietu, uz pirmo pozīciju pakāpsies, ja finālmačā uzvarēs pamatlaikā vai papildlaikā.

Pasaules kausa izcīņas finālmačs starp Spānijas un Nīderlandes valstsvienībām norisināsies svētdien plkst.21.30 pēc Latvijas laika.

Nīderlandes futbolisti vēl nekad nav bijuši FIFA ranga pirmajā pozīcijā, savukārt Spānija pirmo vietu pirmo reizi ieņēma pēc uzvaras 2008.gada Eiropas čempionāta finālturnīrā.

Jaunākais FIFA pasaules rangs tiks publicēts 14.jūlijā.

Kā ziņots, Latvijas valstsvienība FIFA pasaules rangā šobrīd ieņem 46.vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu