Uz Pasaules kausa labākā spēlētāja godu pretendē trīs spāņi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Uz "adidas Zelta Bumbu", ko saņems Pasaules kausa izcīņas finālturnīra futbolā labākais spēlētājs, pretendē trīs spāņi, ceturtdien paziņoja Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA).

Futbola eksperti izvēlējušies desmit kandidātus labākā spēlētāja titulam, starp kuriem ir Andress Injesta, Davids Vilja un Ksavi Ernandess.

Tāpat uz labākā spēlētāja balvu pretendē Vācijas futbolisti Bastians Švainštaigers un Mesuts Ezils, kā arī Nīderlandes sportisti Arjēns Robens un Veslijs Snaijders.

Vēl trijām valstīm ir pa vienam pretendentam uz labākā spēlētāja titulu - no Urugvajas uz to kandidē Djego Forlans, no Ganas izlases Asamoā Gjans, bet no Argentīnas - Lionels Mesi.

Tikmēr uz labākā jaunā spēlētāja titulu pretendē trīs futbolisti - vācietis Tomass Millers, Džovani dos Santoss no Meksikas un Ganas izlases spēlētājs Andrē Ajevs.

Labāko spēlētāju noteiks akreditēto žurnālistu balsojumā, un viņš tiks nosaukts pēc svētdien paredzētās finālspēles.

Kā ziņots, Pasaules kausa izcīņas finālā svētdien Nīderlande tiksies ar Spāniju, bet dienu pirms tam mačā par trešo vietu spēkosies Vācija un Urugvaja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu