Rezultātus futbolā prognozē arī papagailis (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Slavenajam astoņkājim Polam parādījies konkurents. Tas ir Singapūrā mītošais papagailis Mani. Šim putnam jaunie Pasaules kausa īpašnieki jau ir zināmi.

Tāpat kā Vācijā mītošais astoņkājis Pols, arī papagailis Mani prognozēja, ka Pasaules kausa finālā spēlēs Spānijas, nevis Vācijas futbola izlase. Putns ir kļuvis par vietējo sensāciju, jo nekļūdījās ne  par vienu no Pasaules kausa pusfinālistiem.

Kamēr astoņkājis Pols savu vārdu, kurš tad svētdienas vakarā tiks pie sporta pasaulē iekārotākās trofejas, pagaidām nav teicis, Mani viss jau ir skaidrs - tā būšot Nīderlande.

Putna saimnieks, kurš vēsturiskajā Singapūras rajonā tirgojas jau kopš piecdesmitajiem gadiem, savam papagailim tic uz vārda. Viņš ir pārliecināts, ka Mani saka patiesību 100% gadījumu.

Lai gan papagailis kļuvis slavens, pateicoties savām prognozēm futbolā, viņa ikdienas darbs ir daudz sadzīviskāks - jau septiņus gadus viņš atbildot uz vietējo jautājumiem par laulību un naudas lietām.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu