Tavaress: Urugvaja cīnīsies līdz galam (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Urugvajas futbola izlases galvenais treneris Oskars Tavaress paziņojis, ka viņa komanda cīnīsies līdz galam, lai uzvarētu Vāciju mačā par trešo vietu.

Nereti mačs par trešo vietu ir kā draudzības spēle starp pusfinālā zaudējumu piedzīvojušām komandām, taču Tavaress vēlas kliedēt šo mītu, vēsta ESPN. ''Šī būs ļoti grūta spēle. Mēs dosimies laukumā ar milzu apņēmību un entuziasmu, tāpat kā spēlē pret Nīderlandi.''

''Nevaram garantēt, ka uzvarēsim, taču cīnīsimies līdz nāvei. Urugvajas izaicinājums ir noslēgt čempionātu trešajā vietā. Es zinu Vāciju, un viņi mūsu uzdevumu padarīs grūtāku, tādēļ būs smaga cīņa,'' teica Tavaress.

Jau ziņots, ka arī Vācijas izlase norādījusi, ka mačs par trešo vietu būs nozīmīgs.

Pasaules kausa izcīņas spēle starp Vācijas un Urugvajas valstsvienībām norisināsies sestdien plkst. 21.30 pēc Latvijas laika. Savukārt finālspēle starp Nīderlandi un Spāniju notiks 11. jūlijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu