Mirušo mūziķu hologrammu vilnis (12)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc repera Tupaka Šakura (Tupac Shakur) hologrammas parādīšanās «Coachella» mūzikas festivālā tiek kalti plāni par citu slavenību «atdzīvināšanu», un starp šā goda pretendentiem nosaukti rokenrola karalis Elviss Preslijs, amerikāņu mūziķis Džimijs Hendrikss, popmūziķis Maikls Džeksons un pat februārī mirusī dziedātāja Vitnija Hjūstone.

Kompānijas «Musion Technology Ltd» mūzikas nodaļas vadītājs Saņs Surati sacīja, ka «būtu kolosāli» redzēt Presliju un tīņu popa sensāciju Džastinu Bīberu uzstājamies uz vienas skatuves.

Taču kompānijai ir padomā arī citi kandidāti. «Džimijs Hendrikss, Kurts Kobeins... Un

visvairāk mēs vēlētos izveidot Maikla Džeksona hologrammu.

Varbūt pat Vitnijas Hjūstones,» sacīja Surati.

Pagājušās nedēļas sākumā vairāki slavenību jaunumu mediji ieteica Džeksona ģimenes locekļu grupai «Jackson 5» koncertēt kopā ar mirušā mūziķa hologrammu. Džeksona brālis Džekijs ideju nodēvēja par «brīnišķīgu» un atklāja, ka tāda iespēja apspriesta jau pirms diviem gadiem.

Kaut arī reperis «Dr. Dre» uzstāj, ka Šakura hologramma vairs netiks izmatota pēc uzstāšanās «Coachella» festivālā, Surati aizstāv ideju par koncertturneju, kurā uzstātos repa leģendas atveids.

«Tas, ko šobrīd vērojam, neapšaubāmi ir vēsturiska un aizraujoša iniciatīva, un būtu saprātīgi, ja [Šakura hologramma] koncertētu Eiropā un, iespējams, arī citur pasaulē,» viņš norāda.

Ārzemju mediji ziņo, ka Šakura māti Afeni «saviļņojusi» 1996.gadā nošautā dēla digitālā atdzimšana.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu