«Nospiedumi 2»: Ainara Mielava otrā dziesma (26)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Jau šodien, 2.maijā, mūzikas ierakstu apgāda «UPE» paspārnē iznāk skaņuplate «Nospiedumi 2». Tajā dzied Rēzija Kalniņa, Karīna Tatarinova, Raimonds Pauls, Ainars Mielavs, Aigars Voitišķis, Normunds Jakušonoks un Shipsi, informē izdevniecībā. Ieraksta inscenētāji – Ainars Mielavs un Gints Sola. TVNET turpina iepazīstināt ar skaņuplati. Šodien publiskojam vēl vienu Ainara Mielava izvēlēto dziesmu.

Ainars Mielavs par Vladimira Šainska un Aleksandra Timofejevska dziesmu «Голубой вагон (Gaiši zilais vagons)»: «Goluboj vagon» pirmajā brīdī šķita kā dziesma bērniem. Jo no multfilmas taču! Par krokodilu Genu un viņa labāko draugu Čeburašku.Tomēr tās vēstījums un Vasilija Ļivānova priekšnesums tikai pavisam nesen atvēra acis (ausis) – šī ir viena no visspēcīgākajām dziesmām par ticību laimīgai nākotnei! Jebkura gadagājuma cilvēkiem!»

«Nospiedumi 2»
«Nospiedumi 2» Foto: Publicitātes foto
Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu