Eminems vadībā! (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu repera Eminema jaunais studijas albums "Recovery" otro nedēļu pēc kārtas Amerikas pieprasītāko albumu topa augšgalā.

"Recovery" otrajā izdošanas nedēļā pārdots 313 000 kopiju, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas "Nielsen SoundScan" dati. Kopumā albums jau pārsniedzis 1,1 miljona robežu. Šis ir jau sestais numur viens panākums Eminema karjerā.

Arī singlu konkurencē Eminema kopdarbs ar Barbadosas dīvu Rianu (Rihanna) "Love The Way You Lie" numur 1 jau divas nedēļas.

Albumu topā pie jaunumiem jāmin R&B mūzikas producents Teriuss Jangdels Nešs (Terius Youngdell Nash), kas plašāk pazīstams ar skatuves vārdu The-Dream. Dziedātāja jaunais albums, kas seko 2009.gada "Love Vs. Money" pirmajā nedēļā pārdots 58 000 eksemplāros un ierindojies 4.vietā.

Kolorādo popmūzikas duets 3OH!3 ar savu jaunāko darbu "Streets of Gold" numur 7 (41 000).

Aizpagājušās nedēļas līderis - 23 gadus vecais kanādiešu reperis Dreiks (Drake) jeb pilnajā vārdā Obrijs Dreiks Greiems ar debijas albumu "Thank Me Later" saglabājis 2.vietu (105 000).

11.vietā debitē šā gada "Positivus" festivāla viesi grupa "Scissor Sisters" ar "Night Work" (18 000)

Kopumā, salīdzinot ar šo pašu laika posmu pagājušogad, albumu pārdošanas apjoms samazinājies par 9%.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu