Muguras problēmas varētu liegt Klozem piedalīties PK spēlē par trešo vietu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vācijas futbola izlases uzbrucējam Miroslavam Klozem muguras problēmu dēļ varētu nākties izlaist Pasaules kausa izcīņas spēli par trešo vietu ar Urugvajas valstsvienību.

32 gadus vecais uzbrucējs, kurš varētu atkārtot vai pat pārspēt brazīlieša Ronaldo Pasaules kausa finālturnīros gūto vārtu rekordu, muguras savainojumu guva pusfināla spēlē trešdien, kad Vācijas izlase ar 0:1 atzina Spānijas valstsvienības pārākumu.

Klzoe šajā finālturnīrā ir guvis četrus vārtus, bet kopā Pasaules kausa finālturnīros - 14, kas nozīmē, ka viņam vajag gūt vēl vienus vārtus, lai atkārtotu brazīlieša Ronaldo 2006.gadā sasniegto rekordu, kas ir 15 vārti.

"Klozem ir problēmas ar muguru. Viņš to savainoja, gaisā cīnoties par bumbu, bet mēs ceram, ka spēlē viņš varēs piedalīties," pastāstīja Vācijas izlases galvenā trenera Joahima Lēva asistents Hansijs FIiks.

Fliks, kurš kopā ar Lēvu drīz sāks sarunas ar Vācijas Futbola federāciju (DFB) par jauna līguma noslēgšanu, vēl piebilda, ka nelielas problēmas ar savainojumiem ir arī Filipam Lāmam un Sami Kediram.

Par spīti tam, komandas kapteinis Lāms paziņoja, ka noteikti piedalīsies spēlē ar Urugvajas valstsvienību.

"Neuztraucieties, es būtu šokēts, ja nebūtu gatavs piedalīties spēlē, jo savainojums nav nopietns. Piedevām man ir laiks atpūtai, kas palīdzēs tikt galā ar sāpēm," Vācijas izlases atbalstītājus mierināja Lāms.

"Es uzskatu, ka ir ļoti svarīgi uzvarēt spēlē par trešo vietu, jo tas mums varētu dot kaut nedaudz mierinājuma," piebilda 26 gadus vecais izlases kapteinis.

Pasaules kausa izcīņas spēle par trešo vietu starp Vācijas un Urugvajas valstsvienībām norisināsies sestdien plkst. 21.30 pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu