Ruskis un Buķelis dejo seksīgos sieviešu stringos (44)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

TV šova «OKartes skatuves» dalībnieks Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis jau gadu staigā bez apakšbiksēm, tādēļ kolēģi Jānis Buķelis un Mārtiņš Ruskis iegādājās sieviešu stringus, ko pasniedza Kašeram. Lai pateiktos kolēģiem par dāvanu, Kašers «OKartes skatuves» ballītē izklaides «Kanāla 2» bārā Elijas ielā 17 aicināja uz skatuves savus labvēļus - Buķeli un Ruski, kuriem nu pašiem bija jāvelk kājās sieviešu stringi.

Nav nekāds noslēpums, ka šova «OKartes skatuve» ekstravagantais dalībnieks Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis jau gadu staigā bez apakšbiksēm. Ne vienu reizi vien vērīgākie šova skatītāji pamanījuši, ka Kašers naktīs guļ pavisam kails. Kašers no apakšveļas atteicies laikā, kad dzīvoja Āfrikā un vēlāk arī Grieķijā, kur ir tik karsts, ka ērtāk staigāt bez apakšveļas.

Pikantais sieviešu stringu šovs puišu izpildījumā
Pikantais sieviešu stringu šovs puišu izpildījumā Foto: TVNET

«OKartes skatuves» ballītē Kašers sarīkoja Buķelim un Ruskim atbildes gājienu. Kašeram atriebības plānu palīdzēja īstenot viņa draudzene un «OKartes» ballīšu rīkotāja, TV šova «Latvijas princese» dalībniece Jogita Pūpola. Viņa bija atradusi īpaši seksīgus sieviešu stringus ar kruzuļiem un lentītēm. Neilgi pēc pusnakts Kašers savus kolēģus aicināja uz skatuves un pasniedza abiem sieviešu stringus.

Ruskim un Buķelim sieviešu stringi bija jāvelk kājās un mūzikas pavadībā ar seksīgām kustībām tie jānovelk.

Tiesa gan, ne Ruskis, ne Buķelis neapmulsa un centās veikt pikantas gurnu kustības, cik nu vien spēja, lai atbrīvotos no stringiem.

"OKartes ballīšu" atrakciju organizatore Jogita Pūpola stringu šovam iegādājusies seksīgu sieviešu apakšveļu ar kruzuļiem un lentītēm
"OKartes ballīšu" atrakciju organizatore Jogita Pūpola stringu šovam iegādājusies seksīgu sieviešu apakšveļu ar kruzuļiem un lentītēm Foto: TVNET

Galarezultātā jautrajā stringu šovā uzvarēja draudzība. Turklāt Ruskis un Buķelis dāvanā saņēma peintbola spēles maču.

Komentāri (44)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu