Vācu mediji: Uzvarēsim nākamreiz (14)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc savas valsts futbolistu zaudējuma Pasaules kausa izcīņas pusfinālā Vācijas mediji ceturtdien īpaši nekritizēja spēlētājus un izteica cerību, ka Vācija triumfēs pēc četriem gadiem Brazīlijā.

"Sapnis par Pasaules kausu ir beidzies. Spānija izrādījās nedaudz par labu mūsu jaunajai izlasei, un zaudējums bija pelnīts. Taču, zēni, nenokariet galvu, jo mēs uzvarēsim Brazīlijā," vēstīja "Bild".

Tāpat laikraksts atzīmēja, ka pusfināla mačā Vācija nav rādījusi to sniegumu, kas palīdzēja sagraut Angliju un Argentīnu: "Spānija, favorīte pirms Pasaules kausa izcīņas, bija pelnījusi uzvaru. Šoreiz mums pietrūka drosmes un gudrības. Vai mūsu jaunie futbolisti pārāk respektēja spāņus? Vai vienkārši salūza lielās atbildības priekšā?"

Arī "Die Welt" rakstīja, ka Vācija visas pasaules priekšā var justies gandarīta par sasniegto un ar optimismu lūkoties nākotnē.

"Spānija par stipru, Joahima (Lēva) zēni par jaunu. Šī ir nākotnes izlase," ziņoja Berlīnes izdevums BZ.

Kā ziņots, Pasaules kausa izcīņas finālā trešdien pirmo reizi vēsturē iekļuva pašreizējā Eiropas čempionvienība Spānija, kas pusfinālā ar rezultātu 1:0 (0:0) pieveica Vācijas futbolistus.

Vienīgos vārtus mača 73.minūtē ar galvu guva aizsargs Karless Pujols.

Jau vēstīts, ka pirmajā pusfināla spēlē otrdien Nīderlandes izlase ar 3:2 pārspēja Urugvaju.

Sestdien Vācijas izlase ar Urugvaju aizvadīs maču par trešo vietu, bet fināls starp Spāniju un Nīderlandi notiks svētdien Johannesburgā. Abi šie mači sāksies plkst.21.30 pēc Latvijas laika.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu