Lāms: Tā ir milzīga vilšanās (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vācijas futbola izlases aizsargs Filips Lāms pēc zaudējuma Pasaules kausa izcīņas pusfinālā Spānijai bija sarūgtināts par neizmantoto iespēju iekļūt finālā.

''Šovakar bija ļoti grūti. Mēs zinājām, ka Spānija ir turnīra favorīti, jo viņiem ir ļoti spēcīga komanda. Mēs nespēlējām pietiekoši drosmīgi mača pirmajā puslaikā. Bija iespēja gūt vārtus otrajā spēles daļā, taču nepratām to izmantot. Tā ir liela vilšanās,'' teica Vācijas izlases kapteinis Filips Lāms, vēsta ESPN.

''Esmu neapmierināts ar rezultātu, mēs bijām tik tuvu finālam, taču nespējām parādīt spēli, kādu bijām iecerējuši. Pietrūka saskaņotības komandas darbībā, bija jūtama nervozitāte. Žēl, ka nerealizējām tos momentus, kurus izveidojām,'' vilšanos neslēpa arī Bastians Švainštaigers.  

Tikmēr Spānijas izlases vārtsargs Ikers Kasiljass uzsvēra, ka Vācija pati atļāvusi spāņiem kontrolēt notikumus laukumā, vēsta izdevums ''Sport-Express''. ''Esmu ļoti apmierināts. Spēlē pret Vāciju mēs bijām labāki, kontrolējām bumbu un guvām svarīgus vārtus. Vācieši paši atdeva mums iniciatīvu.''

Savukārt Spānijas uzbrucējs Pedro bija priecīgs par iznākumu, bet piebilda, ka komanda varēja gūt arī vairāk vārtu.

Jau ziņots, ka Pasaules kausa izcīņas finālā trešdien pirmo reizi tās vēsturē iekļuva pašreizējā Eiropas čempionvienība Spānija, kas pusfināla mačā ar rezultātu 1:0 (0:0) pieveica Vācijas futbolistus.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu