«Nospiedumi 2»: Normunda Jakušonoka dziesma (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

2.maijā mūzikas ierakstu apgāda «UPE» paspārnē iznāks skaņuplate «Nospiedumi 2». Tajā dzied Rēzija Kalniņa, Karīna Tatarinova, Raimonds Pauls, Ainars Mielavs, Aigars Voitišķis, Normunds Jakušonoks un Shipsi, informē izdevniecībā. Ieraksta inscenētāji – Ainars Mielavs un Gints Sola. TVNET turpina iepazīstināt ar skaņuplati. Šodien publiskojam Normunda Jakušonoka izvēlēto dziesmu.

Normunds Jakušonoks par Īzaka Švarca un Bulata Okudžavas dziesmu «Ваше благородие, госпожа удача (Jūsu labdzimtība, veiksmes kundze)»: «Mani, kā padomju laika bērnu, vienmēr aizkustinājusi tā laika mūzika un it sevišķi saistībā ar kino. Lai arī neuzskatu sevi par īpaši emocionālu cilvēku, ir divas epizodes, kas vēl joprojām neļauj valdīt asaras, viena - filmā «Mirāža» ar R.Paula mūziku un otra - dziesma «Vaše blagoroģije» filmā «Baltā tuksneša saule»...»

«Nospiedumi 2»
«Nospiedumi 2» Foto: Publicitātes foto
Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu