Del Boske: Notikušais ir milzīgs laimes avots (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Spānijas futbola izlases galvenais treneris Vinsente del Boske pēc uzvaras Pasaules kausa izcīņas pusfinālā pār Vāciju neslēpa prieku par grandiozo panākumu.

''Man jāapsveic visi savi spēlētāji, kas bija lieliski gan aizsardzībā, gan uzbrukumā. Vēlos pateikties arī mūsu līdzjutējiem. Šis ir milzīgs laimes avots mums visiem.''

''Ir jāatzīmē uzvara, taču jāievēro mērenība un nedrīkst aizmirst par atbildību. Mēs esam sportisti un vēlamies sasniegt Pasaules kausu. Mūsu spēlētāji zina, kas ir futbols. Zaudējums Šveicei bija nepatīkams. Nebijām to pelnījuši, taču esam uzlabojuši sniegumu un iekļuvuši finālā,'' uz komandas snieguma uzlabošanos norādīja del Boske.

Tikmēr Vācijas izlases treneris Joahims Lēvs atzina, ka pretinieks bija labāks un uzvarēja pelnīti, vēsta ESPN.

''Spānijai ir brīnišķīga komanda. Viņi ir spēles meistari. To var redzēt katrā izdarītajā piespēlē, tādēļ viņus ir grūti uzvarēt. 2008.gadā viņi triumfēja Eiropas čempionātā ļoti pārliecinoši, un pēdējo gadu laikā nekas nav mainījies. Esmu drošs, ka Spānija izcīnīs titulu. Viņi ar bumbu darbojās ļoti ātri, tādēļ mums nebija iespējas spēlēt tā, kā aizvadījām iepriekšējos mačus.''

''Mums vēl jāaizvada viena spēle, kuru uztversim nopietni. Sestdien jādemonstrē fināla cienīgs sniegums, lai gan tas ir tikai mazais fināls,'' par nākamo maču jau domāja Lēvs.

Jau ziņots, ka Pasaules kausa izcīņas finālā trešdien pirmo reizi tās vēsturē iekļuva pašreizējā Eiropas čempionvienība Spānija, kas pusfināla mačā ar rezultātu 1:0 (0:0) pieveica Vācijas futbolistus.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu