Džekijs Čans Jelgavā lido vēja tunelī un tiekas ar faniem (56)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/TVNET

Jelgavas vēja tunelī jau nedēļu pie savas jaunākās filmas uzņemšanas strādā slavenais Honkongas izcelmes ķīniešu aktieris, cīņu mākslinieks, komiķis, režisors, dziedātājs un kaskadieris Džekijs Čans ar filmēšanas grupu. Aiz vēja tuneļa žoga, kas tiek rūpīgi apsargāts, augu dienu dežurē kaislīgākie aktiera fani. Katru vakaru Džekijs Čans pēc garajām darba stundām nevis steigā pamet filmēšanas laukumu, bet gan dodas pie saviem faniem, lai sarokotos un pieņemtu dāvanas.

Slavenais aktieris Džekijs Čans ar Ķīnas filmu studiju «China Hero» ieradies Jelgavā, lai vēja tunelī filmētos savas jaunākās filmas «Chinese Zodiac» epizožu uzņemšanā. Ar vēja tuneli aktieris iepazinās 2010. gadā Šanhajā «Expo» izstādē, apmeklējot Latvijas paviljonu. Džekijs Čans pat iemēģināja vēja tuneli un bez problēmām noturējās gaisa straumē, kā arī veica akrobātiskus elementus. Aktierim tik ļoti iepatikās ideja par vēja tuneli, ka viņš nolēma gaisa straumes akrobātiskos trikus iekļaut savā jaunākajā filmā, tādējādi sadarbojoties ar vēja tuneļa saimniekiem no Latvijas.

Džekija Čana kaislīgākie fani atbraukuši uz Jelgavu pat no Rīgas
Džekija Čana kaislīgākie fani atbraukuši uz Jelgavu pat no Rīgas Foto: Santa Sergejeva/TVNET

No 18. aprīļa līdz 2.maijam Jelgavā ir iedarbināts vēja tunelis, kurā top Džekija Čana jaunākā filma.

Jelgavnieki sarunā ar TVNET atklāj, ka šādu pasaules mēroga zvaigzni Jelgavā vēl nav sastapuši.

Tādēļ kaislīgākie aktiera talanta cienītāji aiz vēja tuneļa žoga pavada teju visu dienu, lai tikai Džekiju Čanu redzētu gan darbībā, lidojam vēja tunelī, gan vakarā, kad viņš pamet filmēšanas laukumu. Kāds pāris, uzzinot, ka Jelgavā ieradies viņu mīļākais aktieris, mērojuši ceļu pat speciāli no Rīgas. Pāris atzina, ka sāpošās kājas no ilgās stāvēšanas aiz žoga ir tīrais nieks, jo vēlme, redzēt aktieri un labākajā gadījumā paspiest viņam roku un iegūt autogrāfu uz speciāli sagatavota aktiera portreta, ir stiprāka.

Fanu dāvinātos ziedus - narcises, komiķis aizlicis aiz sporta jakas apkakles
Fanu dāvinātos ziedus - narcises, komiķis aizlicis aiz sporta jakas apkakles Foto: Santa Sergejeva/TVNET

Kāds jelgavnieks atklāja, ka jau ir pielāgojies Džekija Čana filmēšanas grafikam. Tādēļ viņš uz vēja tuneli dodas tikai vakarpusē, kad iespējams pat sarokoties un vaigā skatīt slaveno aktieri. «Ļoti sirsnīgs aktieris un nemaz nav iedomīgs. Pa dienu viņš te ļoti aktīvi filmējas. Pats esmu redzējis kā Džekijs Čans mierīgi lido vēja tunelī un mainās tikai filmas dekorācijas. Katru vakaru gan viņš nesniedz autogrāfus, bet tāpat pienāk klāt pie cilvēku pūļa un apsveicinās,» atzina Jelgavas iedzīvotājs.

Džekijs Čans ir labā noskaņojumā un cilvēku pūlim sūta gaisa bučas
Džekijs Čans ir labā noskaņojumā un cilvēku pūlim sūta gaisa bučas Foto: Santa Sergejeva/TVNET

Arī TVNET pārliecinājās, ka slavenais aktieris pret saviem faniem izturas sirsnīgi. Pēc garajām filmēšanas stundām, iznākot no vēja tuneļa un ieraugot kuplo ļaužu pūli, aktieris sāka smaidīt un sūtīt saviem faniem gaisa bučas. Viņš pēc filmēšanās nevis steidzīgi devās prom, bet sasveicinājās ar kuplo fanu pūli, neliedza dažus autogrāfus un pat pieņēma no faniem pirmos pavasara ziedus – narcises. Komiķis dzeltenos ziedus pat koķeti aizlika aiz savas sporta jakas apkakles. Lai arī Džekijs Čans šā gada 7. aprīlī nosvinēja savu 58. dzimšanas dienu, viņš joprojām ir lieliskā formā.

Jelgavnieki Džekiju Čanu iepazinuši kā sirsnīgu aktieri
Jelgavnieki Džekiju Čanu iepazinuši kā sirsnīgu aktieri Foto: Santa Sergejeva/TVNET



Komentāri (56)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu