De Zēvs Pasaules kausa pusfinālspēlē zaudē vairākus zobus (2)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Nīderlandes futbola izlases pussargs Demijs de Zēvs otrdien notikušajā Pasaules kausa izcīņas pusfināla spēlē ar Urugvajas valstsvienību zaudējis vairākus zobus.

De Zēvs guva šo traumu, kad spēles laikā Urugvajas izlases aizsargs Martins Kaseress nejauši iespēra viņam pa seju.

Futbolists tika nomainīts pēc pirmā puslaika un nogādāts slimnīcā. Sākotnēji bija aizdomas, ka spēlētājam ir lauzts žoklis, tomēr izmeklēšanā tika konstatēts, ka viņš tikai zaudējis vairākus zobus.

Līdz ar to paredzams, ka futbolists nepieciešamības gadījumā būs gatavs doties laukumā svētdien paredzētajā turnīra finālspēlē.

Pusfinālā Amsterdamas ''Ajax'' pussargs aizvietoja diskvalifikāciju saņēmušo Naidželu de Jongu.

Kā ziņots, Nīderlandes izlase pusfinālā ar 3:2 uzvarēja Urugvajas valstsvienību, iekļūstot Pasaules kausa izcīņas finālā pirmo reizi 32 gadu laikā.

Nīderlandes valstsvienība līdz šim divas reizes ir spēlējusi Pasaules kausa finālā, turklāt tas notika divus finālturnīrus pēc kārtas - 1974.gadā un 1978.gadā. Toreiz izšķirošajos mačos Nīderlande abas reizes zaudēja čempionātu saimniekiem.

Pēc Nīderlandes uzvaras pusfinālā jau zināms, ka čempione būs kāda Eiropas futbola izlase.

Otra Pasaules kausa izcīņas pusfināla spēle - starp Vācijas un Spānijas valstsvienībām - norisināsies trešdien plkst.21.30 pēc Latvijas laika.

Nīderlandes izlase svētdien finālā tiksies ar otra pusfināla pāra uzvarētāju, bet Urugvajas valstsvienība ar pāra zaudētāju tiksies sestdien spēlē par trešo vietu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu