Kloze: Iegūt Pasaules kausu ir svarīgāk nekā kļūt par rekordistu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vācijas izlases uzbrucējs Miroslavs Kloze pirms gaidāmā Pasaules kausa izcīņas pusfināla pret Spāniju norādīja, ka viņam svarīgāk ir izcīnīt Pasaules kausu, nevis kļūt par rezultatīvāko spēlētāju finālturnīru vēsturē.

Pašreiz rekordists ar 15 vārtu guvumiem ir Brazīlijas uzbrucējs Ronaldo, taču 32 gadus vecais Vācijas izlases spēlētājs, kurš turnīrā guvis jau četrus vārtus, cer rekordu labot, tomēr neuzskata to par prioritāti.

''Mēs ar Ronaldo tikāmies pēc 2002.gada Pasaules kausa izcīņas fināla. Toreiz nevarēju iedomāties, ka spēšu pietuvoties labāko vārtu guvēju sarakstam.''

''Man jāgūst divi vārti, lai pārspētu brazīlieša sasniegumu. Cerams, ka Ronaldo nedusmosies, ja man tas izdosies. Taču vairāk esmu ieinteresēts, lai komanda izcīnītu Pasaules kausu, kas būtu daudz svarīgāk par jebkuriem gūtajiem vārtiem,'' atzīmēja Kloze, ziņo UEFA interneta mājas lapa.

Minhenes ''Bayern'' kluba rindās Kloze aizvadīja neveiksmīgu sezonu. Vācietis devās laukumā 25 spēlēs, kuru laikā atzīmējās ar trīs gūtiem vārtiem.

Jau ziņots, ka Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā DĀR šovakar plkst. 21.30 pēc Latvijas laika tiks aizvadīta otra pusfināla spēle. Cīņā par tikšanu prestižā turnīra finālā sacentīsies pašreizējā Eiropas čempione Spānijas izlase un Vācijas futbolisti.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu