Van Marvijks: Mēs varam lepoties ar paveikto (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Nīderlandes futbola izlases galvenais treneris Berts van Marvijks pēc uzvaras Pasaules kausa izcīņas pusfinālā pār Urugvaju (3:2) atzīmēja, ka ir ļoti lepns par komandas paveikto.

''Pēdējo gadu laikā klubu līmenī esmu izcīnījis daudz panākumu, taču spēlēt finālā vienmēr ir ļoti aizraujoši. Čempionu līga ir lielākais notikums klubu līmenī, savukārt Pasaules kauss pārspēj visu. Mēs esam ļoti tuvu uzvarai turnīrā. Pašreiz izbaudīsim panākumu, bet pavisam drīz noskaņosimies finālspēlei,'' teica Nīderlandes treneris.  

''Otrajā puslaikā iedomājos, ka šis būs pirmais fināls kopš 1974. un 1978. gada. Kā maza valsts mēs varam būt ļoti lepni par to. Mums vajadzēja gūt arī ceturtos vārtus, lai izvairītos no smagās galotnes, taču visu izšķir rezultāts,'' gandarīts par iekļūšanu finālā bija van Marvijks.

''Tas ir vienkārši neticami. Laukumā bija ļoti smaga cīņa, taču esmu priecīgs par sasniegto. Mača beigas izvērtās spraigākas nekā gaidīts, jo Urugvaja samazināja rezultāta starpību pēdējās sekundēs. Taču pats svarīgākais ir uzvarēt, un nevienam nerūp, kā tas tiek paveikts,'' atzina Nīderlandes komandas līderis Veslijs Snaiders.  

Tikmēr Urugvajas izlases galvenais treneris Oskars Tavaress norādīja, ka pretinieki šoreiz bija pārāki, vēsta ESPN. ''Esmu ļoti lepns par saviem spēlētājiem. Pretinieki bija labāki, jo izmantoja savas iespējas gūt vārtus. Mēs tikām ļoti tālu. Neviens to negaidīja, tādēļ ir vieglāk pārvarēt sarūgtinājumu par zaudējumu.''

Jau ziņots, ka Pasaules kausa izcīņas finālā otrdien trešo reizi tās vēsturē iekļuva Nīderlandes futbola izlase, kas pusfināla mačā ar rezultātu 3:2 (1:1) uzvarēja Urugvaju.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu