Notiks vērienīgs deju projekts «Magic Dance Expo 2012» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 4. līdz 6. maijam Ķīpsalā notiks starptautiskā dejas mākslas izstāde-festivāls «Magic Dance Expo 2012», kas pārsteigs ar deju krāšņumu, pasaulslaveniem dejotājiem, pašmāju slavenībām un pasākumu daudzveidību.

Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks visdažādāko dejas stilu čempionāti, sacensības un konkursi, kuros sacentīsies gan profesionāļi, gan amatieri, gan bērni. Savukārt izstādes sadaļā tiks piedāvāts viss nepieciešamais dejošanai – visdažādāko deju stilu tērpi, apavi un kosmētika dejotājiem. Deju skolas un studijas prezentēs savas mācību programmas.

Izmēģini visdažādākos deju stilus!

«Magic Dance Expo» varēs ne tikai baudīt deju priekšnesumus, bet arī iegūt un papildināt zināšanas un prasmes dažādos deju stilos. Hip-hop, waacking, locking, popping, quick style, LA style, balles dejas un vēl un vēl... Ikviens neatkarīgi no dejošanas pieredzes aicināts apmeklēt deju nodarbības, kuras vadīs pasaules klases horeogrāfi un deju pasniedzēji no Latvijas un ārvalstīm.

Pasaules izklaides industrijā tādi vārdi kā Quick Crew, Legion-X, Peppito, Lemzo, Salas, King AUS komentārus neprasa, jo šie cilvēki veido horeogrāfiju un dejo kopā ar pasaules popmūzikas zvaigznēm, strādā Lielbritānijas, Francijas, ASV, Vācijas un citu valstu lielākajos televīzijas šovos un ir uzvarējuši nozīmīgākajos streetdance čempionātos un sacensībās. Izmantojiet iespēju mācīties pie labākajiem!

Piedalies salsas maratonā!

4. maijā jau no paša rīta sāksies Latvijas salsas maratons, kurā aicināti piedalīties gan pieredzējuši dejotāji, gan ikviens no mums. «Dejosim pusotru stundu bez apstājas, tad 15 minūtes atpūtīsimies, tad atkal pusotru stundu dejosim, un tā līdz pat pēdējam deju solim, ko veiks visizturīgākais pāris. Visticamāk, dejosim līdz pat nākamās dienas rītam,» stāsta Latvijas Latino deju federācijas prezidente Juta Vanaga. Izmēģini savu dejotprieku arī tu!

Street dance, balets un ne tikai...

Pasaulē gandrīz katras deju skolas mācību programmā ir iekļauti aktuālie street dance novirzieni, tos ļoti bieži varam redzēt arī pasaules mūzikas zvaigžņu videoklipos, bet Latvijā plaša publika tos var redzēt diezgan reti. Street dance Ķīpsalā būs veltītas četras nozīmīgas sacensības – 5.maijā notiks «Open Baltic Street Show Cup» un «Open European Street Dance Cup/SDK. Europe Preselection», 6.maijā – «Open Latvia Street Dance Cup 2012» un «Open Latvia Breakdance Cup 2012». Sacensībās par tituliem un balvām sacentīsies Latvijas, Baltijas un Eiropas labākie šā žanra dejotāji.

Sestdien, 5.maijā, notiks Pirmā Baltijas deju olimpiāde – līdz šim neredzēts un unikāls projekts, kas pulcēs visdažādāko dejas žanru dejotājus no visas pasaules. Olimpiādes dalībnieku izpildījumā varēs redzēt klasisko horeogrāfiju, deju šovus, bērnu deju, eksperimentālo deju, sporta dejas horeogrāfiju, mūsdienu horeogrāfiju, estrādes horeogrāfiju un tautas deju horeogrāfiju.

Savukārt 6. maijā – Latvijas Mūsdienu deju čempionāts, kurā sacentīsies labākie show dance, jazz dance un laikmetīgās dejas dejotāji.

Pasaules reitinga sacensības Latīņamerikas dejās

5.maijā starptautiskais sporta deju festivāls «Magic Dance 2012» piedāvās krāšņas un emocijām piesātinātas Latīņamerikas deju sacensības «WDSF International Open Latin» un «WDSF Youth Open Latin». Par uzvaru un tituliem visas dienas garumā cīnīsies vairāk nekā 800 dalībnieku no 16 valstīm – arī pāri, kuri šobrīd ierindojas pasaules reitinga pirmajā piecpadsmitniekā, un pāri, kas ir līderi savā zemē.

Festivāla «Magic Dance 2012» rīkotājs Valdis Škutāns: «Šīs būs vienas no košākajām, vērienīgākajām un pārsteidzošākajām Latīņamerikas deju sacensībām, kādas jelkad notikušas Latvijā.»

Izcilu šovu izlase – trīs vakara koncertos

«Magic Dance Expo» ekspozīcija un dienas programmas piedāvājuma plašais klāsts un dinamika sola daudz pārsteigumu, bet rīkotāji īstu «dejas saldo ēdienu» pasniegs vakara koncertos. Pirmais vakars būs veltīs mūsdienu dejai, otrs – Latīņamerikas deju ritmiem, bet svētdienas vakarā – visu stilu kokteilis gaidāms «Magic Dance Expo 2012» galā koncertā.

4. maijā plkst. 19.30 mūsdienu deju lielkoncertā «Durvis vaļā!« uzstāsies vairāk nekā 1300 dejotāji no visas Latvijas – šeit savienosies show, hip- hop, break dance, laikmetīgā un džeza deja. Atraktīvi dejotāji, krāšņi tērpi, intriģējošs ēnu un gaismu šovs radīs pārsteidzošu sajūtu virpuli.

5. maija 19.30 vakarā Ķīpsalā notiks festivāla «Magic Dance» vakara daļa, kad risināsies košo un pārsteidzošo Latīņamerikas deju finālsacensības un labāko pāru paraugdemonstrējumi. Turklāt pasākumu vadīs Lauris Reiniks, Aleksandra Kurusova un Juris Arājs. Samanta Tīna, Jenny May, Markus Riva, Liene Candy, Māra Zālīte, Jānis Lācis... tās ir tikai dažas no Latvijas slavenībām, kas 6. maijā «Magic Dance Expo 2012» galā koncertā uz vienas skatuves uzstāsies kopā ar spilgtākajiem un talantīgākajiem Latvijas un ārvalstu dejotājiem. Dejos «Dzirnas», «Zvaigžņu aka», «Camelot», «Most Wanted», «Pro-x», «Kaprīze», «Soul of dance» un «StudioX1», kā arī iepriekšējo dienu konkursu laureāti.

Galā koncerta īpašie viesi – pasaulslavenā deju grupa «Legion X», kas pēdējo četru gadu laikā ir ieguvusi vairāk nekā 20 čempionu titulus deju konkursos visā pasaulē. Vispasaules dejotāju apvienība «Legion X» sagatavojuši šovu, kurā varēs redzēt aktuālākos street dance stilus – popping, hip-hop, new style un breakdance. Pārsteidzoši un neredzēti šovi garantēti!

Izstādes un dienas pasākumu darba laiks: 4.–6. maijs plkst. 10–20

Ieejas biļešu cenas uz izstādi un dienas pasākumiem


Ieejas biļete – Ls 2,50
Ar ISIC karti – Ls 2,00
Ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 vai 3 bērni līdz 18 gadu vecumam) – Ls 6
Grupas biļete (10 un vairāk cilvēku) – Ls 2 katram grupas loceklim
Bērniem līdz 4 gadu vecumam – bez maksas
Uz vakara pasākumiem nepieciešams iegādāties atsevišķu ieejas biļeti.

Ieejas biļešu cenas uz vakara pasākumiem:
4. maijā plkst. 19.30 – mūsdienu deju lielkoncerts «Durvis vaļā!». Biļetes no Ls 3,50 līdz Ls 6,50*

5. maijā plkst. 19.30 – starptautiskā sporta deju festivāla «MAGIC DANCE 2012» vakara daļa. Biļetes no Ls 3,50 līdz Ls 6,50*

6. maijā plkst. 18.00 – «Magic Dance Expo 2012» galā koncerts. Biļetes no Ls 3,50 līdz Ls 7,50*

Bērniem līdz 4 gadu vecumam, neaizņemot atsevišķu sēdvietu, uz vakara pasākumiem biļete nav nepieciešama.

Biļetes uz vakara pasākumiem var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs visā Latvijā un internetā www.bilesuparadize.lv. Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā biļetes var iegādāties katru darba dienu no plkst. 10.00 līdz plkst. 16.00. Tālrunis 67067516.

Uz vakara pasākumiem iespējams iegādāties arī grupu biļetes (10 un vairāk cilvēkiem) par īpaši draudzīgām cenām! Informācija par biļešu rezervēšanu, grupu atlaidēm un pieteikumiem pa tālr. 67067516 vai e-pastu: gints.ozolins@bt1.lv.

Ar vakara pasākumu biļetēm vienu dienu bez maksas ir iespējams apmeklēt arī dienas pasākumus un izstādi «Magic Dance Expo 2012» (4., 5. vai 6. maijā).

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu