"Bayern" vadība: Lēvam nav aizstājēju (4)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vācijas čempionvienības futbolā Minhenes "Bayern" vadītāji Karls Haincs Rumenige un Uli Hēness otrdien norādījuši, ka Vācijas Futbola federācijai (DFB) noteikti ir jāpagarina līgums ar valstsvienības galveno treneri Joahimu Lēvu.

"Līguma nepagarināšana būtu milzīga kļūda. Nav nekādu alternatīvu Lēva vietā, tas ir ļoti svarīgi, lai šī izlase turpinātu spēlēt viņa vadībā. Un DFB ir jāsaprot, ka par palikšanu Lēvam pienākas attiecīga alga, tāda, kā tā būtu ārzemēs," paziņoja Rumenige.

Pēc "Bayern" ģenerālmenedžera teiktā, šai Vācijas izlasei ir pa spēkam dominēt pasaules futbolā, bet tikai Lēva vadībā.

Viņam pievienojies arī "Bayern" prezidents Hēness: "Federācijai ir jāpagarina līgumi ar visiem, kas ir pierādījuši, ka var sastrādāties un sasniegt rezultātus."

Jau janvārī Lēvs un DFB uzsāka sarunas par līguma pagarināšu pēc Pasaules kausa izcīņas finālturnīra, bet finansiālu domstarpību dēļ tās tika pārtrauktas.

Pašreizējais Lēva līgums ar DFB, kurš gan beidzās aizvadītajā trešdienā, paredzēja, ka treneris saņem trīs miljonus eiro (2,1 miljonu latu) gadā. Salīdzinājumā Anglijas futbola izlases treneris Fabio Kapello tiek atalgots ar septiņiem miljoniem eiro gadā.

Kā ziņots, Vācijas izlase Lēva vadībā jau ir iekļuvusi Pasaules kausa izcīņas pusfinālā, pa ceļam sagraujot Anglijas un Argentīnas izlases, kur trešdien sacentīsies ar Eiropas čempioni Spāniju. Pirmajā pusfinālā otrdien sacentīsies Nīderlande un Urugvaja.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu