Favregass, par spīti vairākām traumām, būs gatavs spēlēt Pasaules kausa pusfinālspēlē

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pēc treniņā gūtās traumas Spānijas futbola izlasei trešdien gaidāmajā Pasaules kausa izcīņas finālturnīra pusfināla spēlē varēs palīdzēt arī pussargs Sesks Favregass.

Kā teikts Spānijas Futbola federācijas izplatītā īsā paziņojumā, rentgens nav uzrādījis kaula bojājumus.

Futbolists labās kājas traumu guva treniņa laikā pirmdien. Savukārt vēl pirms tam Pasaules kausa ceturtdaļfināla spēlē, kurā viņš 56.minūtē nomainīja Fernando Torresu, Favregass guva pleca traumu, tāpēc viņam būs nepieciešams lietot pretsāpju līdzekļus.

Kā ziņots, Favregass martā UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē guva kājas traumu, pēc kuras laukumā atgriezās tikai Pasaules kausa finālturnīrā. Šajā laikā viņš sākumsastāvā vēl ne reizi laukumā nav devies, bet kā rezervists otrajā puslaikā viņš piedalījies trijos mačos.

Spānijas izlases pusfināla spēle ar Vāciju notiks trešdien un sāksies plkst.21.30 pēc Latvijas laika.

Favregass bija viens no Spānijas izlases līderiem 2008.gada Eiropas čempionātā, kad tā uzvarēja visā turnīrā. Toreiz izšķirošajā mačā Spānija ar rezultātu 1:0 pārspēja tieši Vāciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu