Ceturtdien atklās PK fotoizstādi ''Futbola mirkļi Āfrikā''

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vienīgie fotogrāfi no Latvijas, kas šogad iemūžināja Pasaules kausa (PK) izcīņas futbolā finālturnīra mirkļus Dienvidāfrikas Republikā - Renārs Koris un Rihards Streiķis - ceturtdien i/c ''Olimpia'' atklās šā pasākuma izstādi.

Apmeklējot un neskaitāmos kadros iemūžinot Argentīnas, Nigērijas, Dānijas, Nīderlandes, Brazīlijas, Dienvidkorejas, Dienvidāfrikas un Urugvajas komandu spēles, ir iegūts unikāls materiāls, kas veidos foto izstādi. Tajā būs apskatāmas 30 lielformāta bildes, ko caurvij turnīra emocionālā noskaņa.

Izstādes atklāšana ceturtdien, 8.jūlijā, plkst. 13.00 i/c ''Olimpia'' pirmajā stāvā.

Izstādes atklāšanā piedalīsies: Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis, LFF preses sekretārs Mārtiņš Hartmanis, LFF preses daļa Viktors Sopirins, fotogrāfi - Ilmārs Znotiņš, Viesturs Koziols, Rihards Streiķis, Renārs Koris, kā arī sporta žurnālists Anatolijs Kreipāns.

''Pasaules kauss notiek tieši tik reti, lai saglabātu savu maģisko spēku un kārtējo reizi apliecinātu, ka šis ir sporta veids Nr.1 pasaulē jeb, kā citi saka, sporta Karalis. Šo maģisko spēku sajutām arī mēs. Ieguvām lielu pieredzi un zināšanas, kas ir atstājušas lielu iespaidu uz mūsu pasaules skatījumu. Par mērķi pašreiz sev esam uzstādījuši pēc četriem gadiem apmeklēt nākamo Pasaules kausu Brazīlijā!'' saka Rihards Streiķis.

''Ar interesi sekoju līdzi vienam no lielākajiem sporta pasaules notikumiem – pasaules čempionātam futbolā. Paralēli īkšķu turēšanai par savu favorītu – Vācijas komandu – ceru, šis sporta pasākums dod iespēju ne tikai izjust visdažādāko emociju spektru, jūtot līdzi savām mīļākajām komandām, bet arī pievērsīs uzmanību dzīves kvalitātei un citām saasinātām situācijām Āfrikā,'' – tā i/c ''Olimpia'' direktore Zane Šulca.

Izstāde notiek iepirkšanās centrā ''Olimpia'', pirmajā stāvā. Tā ir apskatāma katru dienu no plkst. 9.00 līdz 22.00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu