Pjotrs Buslovs uzņems filmu par Vladimiru Visocki

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pjotrs Buslovs, kas vislabāk pazīstams kā gangsterfilmas "Bumer" ("Bembis") režisors, sācis uzņemt filmu par krievu kino un mūzikas zvaigzni Vladimiru Visocki, vēsta "Lenta.ru".

Filma sauksies "Visockij: Slava Bogu, ja živ" ("Visockis. Paldies Dievam, esmu dzīvs"), un galveno lomu tajā spēlēs Sergejs Bezrukovs, kurš iepriekš atveidojis arī tādas krievu kultūras superzvaigznes kā Sergeju Jeseņinu un Aleksandru Puškinu.

Pilnais aktieru saraksts tiks paziņots šā gada 28.jūlijā - Visocka bēru 30.gadadienā.

Kā vēsta krievu mediji, filmu producē kinostudija "Monumental Pictures" - kompānijas "Sony Pictures Entertainment Russia" apakšvienība.

Filmas darbība norisināsies 1979.gada vasarā, kad Visockim koncerta laikā Buhārā notika sirdstrieka. Scenārija autors ir viņa dēls Ņikita Visockis.

Plānots, ka filma uz ekrāniem nonāks 2011.gada pavasarī.

Darbs pie projekta iesākās vēl 2009.gadā. Sākotnēji bija plānots, ka filmu režisēs Igors Vološins un tās nosaukums būs "Čornij čelovek" ("Melnais cilvēks"). Šā gada martā kļuva zināms, ka četru sēriju filmas pirmais posms ir pabeigts, tomēr vēlāk projekts tika apturēts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu