Jaunajām grupām iespēja uzstāties uz «Fonofest» skatuves

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūzikas un sporta festivāls «Fonofest» sadarbībā ar «Red Bull Tourbus» jauno grupu konkursu sniedz iespēju mūziķiem parādīt sevi plašākai auditorijai, izcīnot vietu uz festivāla galvenās skatuves.

Konkurss norisināsies četrās kārtās Liepājā, Jelgavā, Rīgā un Ventspilī, kuru laikā jaunie mūziķi dalīs «Red Bull Tourbus» skatuvi ar tādiem izpildītājiem kā «Dzelzs Vilks», «Astro’n’Out», «Satellites LV» un Gacho. Fināls norisināsies 13. jūlijā «Fonofest» ietvaros, kur četras no atlases kārtas grupām sacentīsies par iespēju jau nākamajā dienā kāpt uz festivāla galvenās skatuves, kā arī dzirdēt savu dziesmu radio Spin FM ēterā.

www.fonofest.com

Konkursam nav ne vecuma, ne mūzikas stila ierobežojuma. Pieteikumus izvērtēs kompetenta žūrija – Juris Kaukulis (Dzelzs Vilks), Gustavo un mūzikas žurnālists Uldis Rudaks, kas kopīgiem spēkiem izvēlēsies četras grupas katram «Red Bull Tourbus» atlases posmam. Uzvarētāju gan atlases posmos, gan finālā nosaka skatītāju un klausītāju ovāciju skaļums, ko noteiks īpašs skaņas skaļuma mērītājs.

www.redbull.lv

«Red Bull Tourbus» skatuve ir konstruēta uz muzikālā autobusa jumta. Šādi konkursi, izmantojot vairākus autobusus, notiek dažādās pasaules valstīs. «Mūsējais» parasti kursē pa Baltijas valstīm, taču mēdz veikt arī tālbraucienus uz Čehiju, Slovākiju un Poliju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu