Zatlers viesosies Jaunpiebalgas novadā (10)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šodien Valsts prezidents Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu Zatleri dosies darba vizītē uz Jaunpiebalgas novadu, informēja Prezidenta preses dienestā.

Plkst.10.10 valsts pirmais pāris tiks sagaidīts pie Jaunpiebalgas Kultūras nama. Zatlers tiksies ar Jaunpiebalgas novada domes deputātiem un iestāžu struktūrvienību vadītājiem. Tāpat prezidents vēlāk iecerējis tikties ar Jaunpiebalgas novada uzņēmējiem.

Savukārt Jaunpiebalgas Svētā Toma evaņģēliski luteriskajā baznīca plkst.12 Zatlers piedalīsies aizlūgumā par godu Kārļa Zāles veidotā pieminekļa Brīvības cīņās (1914-1920) kritušajiem 80.gadadienai.

Pie pieminekļa Brīvības cīņās kritušajiem plkst.12.40 prezidents teiks uzrunu. Plkst.13.45 pie pieminekļa Brīvības cīņās kritušajiem prezidents atbildēs uz žurnālistu jautājumiem.

Plkst.14.15 Zatlers viesosies dabas saimniecībā "Lielkrūzes".

Vēlāk prezidents dosies uz Priekuļiem, kur plkst.16.40 piedalīsies un teiks uzrunu Priekuļu Lauksaimniecības tehnikuma 100 gadu jubilejas svinīgajā pasākumā.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu