Filmas «Karalis Kongs» TV pirmizrāde

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV3

4.maijā plkst. 20.20 TV3 skatītājiem piedāvās filmas «Karalis Kongs» televīzijas pirmizrādi, informē TV3 pārstāve Marta Zandersone.

TV3 skatītājiem maija brīvdienās ļaus baudīt televīzijas pirmizrādi, tā būs ar Oskara balvu godalgotā piedzīvojumu filma Karalis Kongs. Darbība filmā norisinās 1930.gados. Bariņš pētnieku un dokumentālo filmu veidotāju dodas uz noslēpumaino Galvaskausa salu, lai pētītu teiksmas par milzu gorillu, kas iedēvēts par Kongu.

Foto: Publicitātes foto / TV3

Nonākuši salā, viņi konstatē, ka Karalis Kongs ir dzīvs un mitinās džungļu biezoknī, kur vēl joprojām saglabājušies aizvēsturiski radījumi, kas apdzīvojuši zemi pirms miljoniem gadu. Kad pētnieki sāk milzu pērtiķa meklējumus, viņi uzduras gan pašam Kongam, gan naidīgi noskaņotiem dinozauriem.

Galu galā Kongu apvalda skaistas cilvēku sievietes klātbūtne – pietiekami ilgi, lai pētnieki viņu sagūstītu un aizvestu uz Ņujorku. Tur neparasto būtni gaida drūma nākotne – viņu paredzēts izrādīt cilvēkiem...

Filmas oriģinālais nosaukums King Kong.

Filma veidota 2005.gadā. Jaunzēlande, Amerikas Savienotās Valstis, Vācija.

Režisors Pīters Džeksons.

Lomās: Naomi Vatsa, Džeks Bleks, Eidrians Brodijs, Tomass Krečmans, Endijs Serkiss un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu