«Nospiedumi 2»: Raimonda Paula dziesma (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

2.maijā mūzikas ierakstu apgāda «UPE» paspārnē iznāks skaņuplate «Nospiedumi 2». Tajā dzied Rēzija Kalniņa, Karīna Tatarinova, Raimonds Pauls, Ainars Mielavs, Aigars Voitišķis, Normunds Jakušonoks un Shipsi, informē izdevniecībā. Ieraksta inscenētāji – Ainars Mielavs un Gints Sola. TVNET turpina iepazīstināt ar skaņuplati. Šodien publiskojam Raimonda Paula izvēlēto dziesmu.

Raimonda Paula dziesmā ar Jāņa Sudrabkalna dzejoli «Trubadūrs uz ēzeļa» spēlē un dzied pats autors, kā arī Ainars Mielavs.

Meistara pārdomas skaņdarba sakarā: «Jānis Sudrabkalns – viens no izcilākajiem latviešu dzejniekiem, viena no traģiskākajām personībām, kuru iznīcināja padomju režīms. Dzejnieks ļoti labi iejutās arī mūzikas pasaulē, rakstot profesionālas kritikas. Ar lielu prieku un arī bailēm pieķeros viņa dzejai «Trubadūrs uz ēzeļa». Kas tur ir iznācis, lemt jums, klausītāji!»

"Nospiedumi 2"
"Nospiedumi 2" Foto: Publicitātes foto
Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu