Kāda Ikšķiles iedzīvotāja dāvina pašvaldībai četras ielas (8)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ogrenet.lv

Ikšķiles novada domes sēdē deputāti pieņēmuši lēmumu par četru Daugavmalas ciemata ielu dāvinājuma pieņemšanu.

Pašvaldībā ar iesniegumu vērsusies ciemata iedzīvotāja Sarmīte Pētersone, kura izteikusi vēlmi dāvināt pašvaldībai Smilšu, Rasas, Viršu un Skuju ielas, kas šobrīd atrodas privātīpašumā.

Līdzīgi iesniegumi saņemti no vēl vairākiem iedzīvotājiem, kuri piekrīt no saviem īpašumiem atdalīt zemes vienību Smilšu ielas nodalījuma joslā un dāvināt atdalīto zemes vienību pašvaldībai.

Smilšu iela ir vienīgais piekļūšanas ceļš Baskāju karmelīšu ordeņa klosterim un baznīcai, kas kalpo arī kā novada katoļu draudzes dievnams.

Klostera pārstāvis lūdzis pašvaldībai izskatīt iespēju pieņemt īpašumā, apsaimniekošanā un izbūvēt Smilšu ielu, kura kalpos sabiedrības piekļūšanai dievnamam.

Deputāti atbalstīja dāvinājuma pieņemšanu no S.Pētersones, vienlaikus uzdodot komisijai organizēt arī pārējo zemes vienību Smilšu ielas nodalījuma joslā iegūšanu pašvaldības īpašumā

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu