VW Up!, Audi A1 Sportback un Maija Rozīte (64)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Radio balss, laika ziņu diktore un Koru karu vadītāja Maija Rozīte Biķernieku trasē izmēģina un mēģina salīdzināt pasaules gada automobili VW Up! un Audi A1 Sportback.

VW Up! - jaunākais Eiropas lielākā autobūves koncerna veikums mazajā klasē. Tas ir 3,54 metrus garš auto, kas sniedz pašu nepieciešamāko un pēc vajadzības arī dažādas ekstras, turklāt maksā pieņemami daudz - labi aprīkots Up! veikalā nāk jau par nedaudz vairāk nekā 11 tūkstošiem eiro.

Ar Audi A1 un tā piecu durvju versiju Sportback ir citādāk. Arī šis auto ar ārējiem gabarītiem neizceļas, taču, būdams premium segmenta pārstāvis, maksā krietni vien vairāk. Lētākais A1 Sportback bāzes versijā izmaksās gandrīz 18 tūkstošus eiro, dārgākais 22 tūkstošus, bet ar papildaprīkojumu auto cena bez grūtībām pārkāpj 30 tūkstošu slieksni.

Kuru auto izvēlētos Maija Rozīte-Krištopane - 12 tūkstošus eiro vērtu VW Up! ar 1 litra motoriņu vai tomēr Audi A1 Sportback par 31 tūkstoti eiro un 1,4 litru turbodzinēju, vai varbūt nevienu no abiem - skaties zemāk pievienotajā video.

Komentāri (64)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu