Kloze: Svarīgākajās spēlēs spēju sasniegt labāko formu (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vācijas futbola izlases uzbrukuma līderis Miroslavs Kloze intervijā portālam ''Sportbox.ru'' atzīmēja, ka uz papīra Argentīna izskatās spēcīgāka, taču cīņas uzvarētājs tiks noskaidrots laukumā.

Klozem Pasaules kausa izcīņas ceturtdaļfināla spēle pret Argentīnu būs simtā valstsvienības sastāvā.

32 gadus vecais uzbrucējs, kurš čempionātā guvis jau divus vārtus, tagad ieņem dalītu otro vietu pēc kopumā gūto vārtu skaita Pasaules kausa izcīņā. Līdz pirmajai vietai Vācijas uzbrucējam trūkst trīs precīzu raidījumu. Visvairāk vārtu (15) Pasaules kausos guvis brazīlietis Ronaldo.

''Esmu sev par mērķi izvirzījis gūt vēl 1-2 vārtus. Ir patīkami savu vārdu lasīt blakus Pelē, taču vēl labāk ir tas, ka čempionāts turpinās. Man ir pamats būt lepnam, taču vēlos pateikties arī visiem partneriem, kuri man ir palīdzējuši gūt vārtus,'' teica Kloze.

''Sezona man neizdevās tik laba, kā vēlētos, taču daudz uzzināju no Luisa van Gāla [Minhenes ''Bayern'' galvenais treneris]. Nekad nezaudēju ticību saviem spēkiem. Mana spēcīgākā iezīme ir, ka spēju sasniegt labāko formu galvenajās spēlēs. Svarīgi, ka treneris man uzticas.''

''Ja salīdzina komandu sastāvus, tad uz papīra Argentīna ir spēcīgāka. Tajā pašā laikā spēlē pret Angliju mēs pierādījām, ka ar to vien nepietiek. Viss izšķiras laukumā, tādēļ domāju, ka sagādāsim viņiem nepatīkamus brīžus,'' par gaidāmo ceturtdaļfināla spēli izteicās uzbrucējs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu