Agresīvajam pasažierim veiks psihiatrisko ekspertīzi (30)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otrdien "Rīgas satiksmes" kontrolieri sašāvušajam jaunietim norīkota psihiatriskā ekspertīze.

Policijā informēja, ka aizturētais dzimis 1987.gadā un agrāk policijas redzeslokā nav nonācis. Sākts kriminālprocess par huligānismu, kas saistīts ar miesas bojājumu nodarījumu. Pie aizturētā atrastas divas gāzes pistoles un nazis. Vēl viņa mantās uzieta spēļu konsole ar trim spēlēm. Visas trīs spēles bija tā dēvētie šūtreri jeb asa sižeta spēles ar šaušanas elementiem. Tādēļ norīkota psihiatriskā ekspertīze, kurā noskaidros, vai jaunieša agresija nav saistāma ar aizraušanos ar spēlēm.

Kopā incidentā ir četri cietušie, arī aizturētais. Viņam ir brūce galvā un, iespējams, smadzeņu satricinājums. Kontrolierim ir apdegums zoda rajonā un asinsizplūdums rokā. Divi pasažieri saindējušies ar gāzi.

Jau vēstīts, ka Rīgā otrdienas pēcpusdienā notika kārtējais bezbiļetnieka un kontroliera strīds, kura laikā bezbiļetnieks izšāvis no gāzes pistoles.

Pēdējā laikā notikuši vairāki sabiedrības ievērību guvuši sabiedriskā transporta kontrolieru un bezbiļetnieku konflikti, kas nereti beigušies ar cietušajiem.

Pēdējais publiski zināmais incidents notika jūnija vidū, kad pašvaldības policisti Pļavniekos aizturēja agresīvu 1984.gadā dzimušu bezbiļetnieku, kurš grasījies uzbrukt kontrolieriem.

Komentāri (30)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu