Kolektīvu draudzības diena Daugavpils teātrī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / Daugavpils teātris

30.aprīlī, pirmdienā, kas pārceltās darba dienas dēļ kļuvusi par brīvdienu, Daugavpils teātris aicina ciemos lielus un mazus kolektīvus noskatīties dienas izrādi plkst. 15 «Līnis murdā», informē teātra pārstāve Ieva Anševica.

Edvarda Vulfa trausla rakstura komēdija latviešu valodā «Līnis murdā» piedzīvoja savu pirmizrādi š.g. 14.februārī un saņēma gan skatītāju, gan Latvijā atzītu teātra kritiķu atzinību. Tas ir jau daudziem zināmais stāsts par mākslinieku, kurš cenšas atrisināt savas sirds un materiālās problēmas, ievietojot precību sludinājumu avīzē.

Foto: Publicitātes foto / Daugavpils teātris

Daugavpils teātra izrāde ir kā atdzīvojusies glezna. Gleznotāja Augusta Līņa mākslinieka darbnīcā no rāmjiem izkāpj gan kolorītie un kaislīgie varoņi, gan viņus saviļņojošās jūtas,

radot īstas mīlestības mākslas darbu, kurā biklais un neveiklais atrod sevī drosmi, savukārt aizrautīgais un trakulīgais sastop un novērtē kautrīgumu un tikumu.

Iestudējuma tapšanā vienkop ir strādājuši gan režisors un Latvijas Kultūras akadēmijas pasniedzējs Juris Jonelis, gan scenogrāfs Uģis Bērziņš, gan tērpu mākslinieks Egils Viļumovs, kurš atveido arī vienu no galvenajām lomām.

Scenogrāfija ir atrisināta ļoti neparastā veidolā, burtiski iedzīvojoties pagājušā gadsimta sākuma latviešu gleznotāja Romāna Sutas gleznu toņos un noskaņās. Muzikālo noformējumu spilgtāku padara pūtēju trio pavadījums.

30.aprīlī Daugavpils teātris īpaši gaida ciemos kolektīvus, tāpēc esam sarūpējuši arī īpaši izdevīgu piedāvājumu – kolektīviem, sākot ar 15 skatītājiem, atlaide biļetēm visās cenu kategorijās 30 procenti!

Biļešu cenas - no 4 līdz 6 Ls, ar atlaidi 30% - no 2,80 līdz 4,20 Ls.

Biļetes rezervējamas un nopērkamas Daugavpils teātra kasē, tālrunis 65426520.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu