Slavens vācu astoņkājis paredz Argentīnas izlases zaudējumu Vācijai (19)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Astoņkājis, kurš kļuvis slavens, jo līdz šim precīzi noteicis visu Vācijas futbola izlases spēļu iznākumus Pasaules kausa finālturnīrā, ir paredzējis, ka Vācijai ceturtdaļfinālā izdosies pieveikt Argentīnas valstsvienību.

Astoņkāja Pola ūdenstvertnē tika ievietotas divas plastmasas kastes ar ēdienu - pie vienas bija piestiprināts Vācijas karogs, bet pie otras - Argentīnas. Pols paredzēja, ka Vācijas valstsvienība uzveiks Djego Maradonas vadīto Argentīnas izlasi.

Šajā finālturnīrā Pols jau bija precīzi paredzējis, ka Vācija uzveiks Ganas un Austrālijas izlases, bet zaudēs Serbijas valstsvienībai. Lai gan astoņkājis ir dzimis Anglijā, viņš precīzi pareģoja arī savas dzimtenes zaudējumu Vācijai Pasaules kausa izcīņas astotdaļfinālā.

Pasaules kausa izcīņas ceturtdaļfināla spēle starp Argentīnas un Vācijas valstsvienībām norisināsies sestdien plkst.17 pēc Latvijas laika.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu