LR anotācija: Uz ko spējīgs vienkāršs kartupelis? Kā izlasīt grāmatu Ideju Foruma bibliotēkā? (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/LaPrimaDonna

Tas tik tā liekas, ka ar spāņu savulaik Eiropā “ievazāto” kartupeli viss ir tik vienkārši kā “latviešā otrā maize” , kas galdā liekama vārītā, ceptā vai pusšķidrā veidā. Patiesībā kartupelis - tā ir zinātne un pats zemes bumbulis ir spējīgs uz ne to vien! Cik daudz mums jāzina par šķirnēm, par miltainajiem un slapjajiem? Un ko mēs varam pagatavot no vienkārša kartupeļa?

To 29.jūnijā Latvijas Radio raidījumā "Kā labāk dzīvot" plkst.9 jautāsim AS "Latfood" Agroservisa direktoram un z/s ''Kalnāres'' īpašniekam Ilgvaram Krūmiņam un dieteoloģei, Rīgas Stradiņa universitātes Uztura laboratorijas ārstei Daigai Šantarei.

Ideju Forums ar savām iniciataīvām sabiedrības uzmanības lokā nonācis ne reizi vien - arī ar lasīšanai pieejamām grāmatām, par kurām mūsu klausītajiem ir ne mazums jautājumu. Kas atrodas šajā bibliotēkā un kam domātas šīs grāmatas? Un kā atrisināts strīdīgais autortiesību jautājums? To pēc 10:00 skaidrosim kopā ar Latvijas Grāmatizdevēju asociācijas izpilddirektori Daci Pugaču, literatūras kritiķi un skolotāju Ivetu Ratīnīku un rakstnieku Egīlu Venteru.

Telefoni tiešraidē: 67222888, 67225599, e-pasts studijā: klausitajs@latvijasradio.lv

Audio un video tiešraide internetā: www.latvijasradio.lv

Skype: kldzivot

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu