«Domā kā vecis» aptur «Bada spēles» (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Visi trīs nedēļas jaunumi Ziemeļamerikas kinoteātros startējuši pārsteidzoši veiksmīgi, tādējādi ilglaicīgais līderis - studijas «The Lions Gate Entertainment» lente «Bada spēles» («The Hunger Games») no pirmās vietas atkāpusies uzreiz uz trešo.

Ienesīgākā filma šajā nedēļas nogalē bijusi jaunā komēdija «Think Like a Man» («Domā kā vecis»). Filma iekasējusi 33 miljonus, kas ir teicams rezultāts, ņemot vērā salīdzinoši nelielo izrādīšanas vērienu.

Filmas pamatā komiķa Stīva Hārvija (Steve Harvey) bestsellers, attiecību ceļvedis «Act Like a Lady, Think Like a Man».

Otrajā vietā ierindojusies romantiskā drāma «Amulets» («The Lucky One») ar Zaku Efronu (Zac Efron) galvenajā lomā. No visiem jaunumiem tieši šis tika izrādīts uz plašākā ekrānu skaita un pirmajā nedēļas nogalē spēja iekasēt 22,8 miljonus.

Foto: publicitātes

Ceturtajā vietā ierindojies vēl viens nedēļas jaunums, dokumentālā filma «Chimpanzee» ar 10,2 miljoniem. Savukārt pirmo piecnieku noslēdz pagājušās nedēļas jaunums - brāļu Farelli jaunākā komēdija «The Three Stooges» ar 9,2 miljoniem. Pamatīgu vētru katoļu pasaulē sacēlusi Keita Aptone, kura filmā atveido visnotaļ neparastu mūķeni.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu