Minimania.lv komanda dodas uz MINI United 2012 (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šogad jau ceturto reizi tiks rīkots leģendārais festivāls MINI United. Šoreiz tas notiks 11. - 13 maijā pavasara saules apspīdētajā Pola Rikāra trasē (Circuit Paul Ricard, Le Castellet) Francijā. Unikālais pasaules mēroga pasākums pulcēs desmitiem tūkstošu fanu no vairāk nekā 40 valstīm. Arī Latvijas MINI entuziastu klubs minimania.lv ar oficiālā MINI pārstāvja Latvijā BM Auto atbalstu dosies ceļā un pārstāvēs Latviju šajā lieliskajā pasākumā.

Tas būs otrais festivāls, kurā piedalīsies minimania.lv. Paredzams, ka Latvijas klubu pārstāvēs četri jaunie MINI un četri klasiskie Mini automobiļi un to komandas. Pirms trim gadiem minimania.lv piedalījās festivālā Silverstonas trasē Anglijā un ar savu veiksmīgo fotostudiju priecēja klātesošos, kā rezultātā ieguva 3.vietu MINI fanu komandu konkurencē. Pēc tam veikti ne mazāk veiksmīgi braucieni uz IMM 2010 Vācijā un IMM 2011 Šveicē. Pagājušā gada jūlijā Rīgā tika sarīkots grandiozs festivāls Baltic MINI Challenge, kurā piedalījās gandrīz 100 automašīnas no 9 valstīm. Arī šogad 4. augustā plānots ar BM Auto atbalstu šo pasākumu organizēt «333 trasē».

Foto: Publicitātes foto

Turpinot tradīcijas un teicamo sadarbību ar MINI United organizētājiem, arī šogad minimania.lv komanda pārstāvēs savu valsti šajā festivālā. Ierasties tur plānots jau 10.maija pēcpusdienā, un tas ļaus laikus iekārtot komandas stendu, lai 11.maija dienā katrs klātesošais varētu iepazīt latviešu tautas dejas un pat pamēģināt dejot tās pats. Tieši tāds ir mūsu mērķis, un tāpēc katram, kurš vēlēsies, daži latviešu tautas deju soļi tiks iemācīti. Par to rūpēsies TDA Dardedze. Viņi – kopā četri pāri, tērpušies skaistākajos latviešu tautastērpos, - sniegs minikoncertus trīs reizes dienā. Citā laikā mūsu kluba telts, kuras priekšā notiks minikoncerti, kalpos kā fotosalons, kurā piedāvās klātesošajiem piedalīties fotosesijās un iegūt fotogrāfijas kopā ar tautas dejotājiem uz īstas latviešu pļavas fona. Rezultātu – attēlus - izgatavos uz vietas, ar profesionālu mini fotolaboratoriju, kuru nodrošina fotoatelje.lv.

Foto: Publicitātes foto

Kluba teltī viesus cienās ar īstajiem latviešu saldumiem – «Laimas» šokolādi un «Skrīveru gotiņām». Turpat MINI United festivāla apmeklētāji varēs iepazīt Rīgu, apskatot bukletus. Ņemot vērā vasarīgo Latvijas komandas stendu, minimania.lv komanda būs tērpusies īpašos T vai Polo kreklos ar kluba logotipu, kas papildināts ar margrietiņu.

2009. gada unikālais pasaules mēroga pasākums pulcēja 25 000 fanu no vairāk nekā 40 valstīm. Tie atbrauca ar vairāk nekā 10 000 MINI automobiļu, no kuriem lielākā daļa bija rūpīgi individualizēti. Pasākumā bija ieradušies daudz fanu klubu biedru no visas Eiropas, vairākumam no tiem veicot visu tālo ceļu līdz Lielbritānijai pie sava auto stūres. Dalībniekiem pat no tik tālām valstīm kā Krievija un Dienvidāfrika attālums un lielās izmaksas netraucēja ierasties, lai personiski sveiktu britu auto klasikas leģendu 50. dzimšanas dienā. Arī virkne slavenību bija apņēmības pilni izbaudīt šo aizraujošo sacīkšu, mūzikas festivāla un dzīvesstila atmosfēru. Plānots, ka arī šā gada pasākumu apmeklēs tikpat liels un pat lielāks MINI automobiļu, to īpašnieku un fanu skaits.

Papildu informācija par MINI United 2012 festivālu: www.minispace.com

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu