Kapello: Tiesneši kļūdījās vairāk nekā mēs (17)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

"Mūsu izlases nepamatoti neieskaitītie vārti bija mača lūzuma punkts," svētdien pēc Anglijas futbolistu zaudējuma Pasaules kausa izcīņas finālturnīra astotdaļfinālā norādīja izlases galvenais treneris Fabio Kapello.

Jau ziņots, ka Pasaules kausa izcīņas ceturtdaļfinālā svētdien iekļuva Vācijas izlase, kas tā dēvētajā futbola klasikas mačā ar rezultātu 4:1 (2:1) pārliecinoši pārspēja Anglijas futbolistus, bet spēles pirmajā puslaikā gan nepamatoti netika ieskaitīti Anglijas izlases pussarga Frenka Lamparda gūtie vārti.

"Jā, mēs šajā spēlē kļūdījāmies, bet tiesneši kļūdījās vēl vairāk. Nesaprotu, kāpēc laikmetā, kurā ir augsti attīstītas tehnoloģijas, vispār vēl jāšaubās par video atkārtojumu nepieciešamību," atzina Kapello.

Anglijas izlases galvenais treneris kā vienīgo zaudējuma iemeslu gan nenorādīja tikai neieskaitītos vārtus: "Mēs pieļāvām pārāk daudz kļūdu, kuras Vācijas izlase lieliski izmantoja pretuzbrukumos. Pretiniekam ir ļoti spēcīga komanda."

"Pārtraukumā teicu saviem futbolistiem, ka jāgūst arī trešie vārti. Zinājām, ka labākās izdevības radīsies tieši pretuzbrukumos, un spēlētāji to lieliski izmantoja," paskaidroja Vācijas izlases galvenais treneris Joahims Lēvs.

Tikmēr divu vārtu autors Tomass Millers neslēpa sajūsmu: "Tas ir neticams rezultāts. Tagad ir iespējams pilnīgi viss, neskatoties ar kādu pretinieku spēlēsim."

Vēl viens vārtu guvējs un Vācijas valstsvienības uzbrucējs Miroslavs Kloze pavēstīja, ka uzvara esot bijusi pilnīgi pelnīta un izlases mērķis tagad esot iekļūt vismaz turnīra pusfinālā.

Kā vēstīts, vēl vienus vārtus uzvarētāju labā svētdien guva Lukašs Podoļskis, bet Anglijas izlases sastāvā precīzs bija Metjū Apsons.

Kā ziņots, svētdien plkst.21.30 pēc Latvijas laika Johannesburgā laukumā dosies Argentīnas un Meksikas valstsvienības vēl vienā astotdaļfināla mačā. Tieši šā dueļa uzvarētāja būs Vācijas izlases pretiniece ceturtdaļfinālā nākamajā sestdienā.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu