Vācijas izlases uzbrucējs Kakau savainojuma dēļ izlaidīs maču ar Angliju

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vācijas futbola izlases uzbrucējs Kakau vēdera muskuļa sastiepuma dēļ svētdien nevarēs palīdzēt savai valstsvienībai Pasaules kausa izcīņas astotdaļfināla mačā ar Anglijas izlasi.

Līdz ar to, visticamāk, Kakau vietā svētdien spēlēs cits Vācijas izlases uzbrucējs Miroslavs Kloze, kurš diskvalifikācijas dēļ nevarēja piedalīties iepriekšējā mačā ar Ganu.

Joprojām nav zināms, vai līdz mačam ar Angliju paspēs izveseļoties viens no Vācijas izlases vadošajiem spēlētājiem pussargs Bastians Švainštaigers, kā arī aizsargs Žeroms Boatengs.

Sestdien abi futbolisti izies speciālu fiziskās sagatavotības pārbaudi un pēc tās varēs spriest par abu spēlētāju izredzēm doties laukumā mačā ar Angliju.

Ja Švainštaigers nevarēs spēlēt, tad tiek prognozēts, ka viņa vietā laukumā dosies viens no Vācijas futbola jaunajiem talantiem Tonijs Kross.

Kā ziņots, par futbola klasiku dēvētais mačs starp Anglijas un Vācijas izlasēm notiks svētdien plkst.17 pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu