«Nospiedumi 2»: Ainara Mielava dziesma (53)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

2.maijā mūzikas ierakstu apgāda «UPE» paspārnē iznāks skaņuplate «Nospiedumi 2». Tajā dzied Rēzija Kalniņa, Karīna Tatarinova, Raimonds Pauls, Ainars Mielavs, Aigars Voitišķis, Normunds Jakušonoks un Shipsi, informē izdevniecībā. Ieraksta inscenētāji – Ainars Mielavs un Gints Sola.

Ievadvārdos albuma idejas autors Ainars Mielavs raksta: «Strādājot pie pirmā ieraksta «Nospiedumi», kurā dziesmas izvēlējos un iedziedāju viens pats, nonācu pie agrāk nepiedzīvotas gandarījuma sajūtas, kas līdzinājās atvieglojumam, kad pārāk ilgi sevī turētas lietas beidzot ir izrunātas. Nolēmu šo iespēju piedāvāt vēl dažiem cilvēkiem, ar kuriem laimējies saskarties dzīvē un mākslā.»

Sākot ar šodienu, līdz pat 2.maijam TVNET piedāvās iespēju noklausīties mūzikas albumā «Nospiedumi 2» iekļautās dziesmas, pievienojot izpildītāju pārdomas par izvēlētajiem skaņdarbiem.

Ainars Mielavs par dziesmu «Dzīvo laukos»: «Dainis Leitāns reiz bija pieņēmis pseidonīmu Daniels Rēbuss. Kopā ar kādu MC Šmitu, kas galu galā izrādījās Ivars Makstnieks, viņi ierakstīja pāris ļoti savdabīgu albumu. Vienu no tiem uzmeklēju, lai iepriecinātu savas mazās meitiņas. Tas izdevās – viņām dziesmas patīk joprojām. Savukārt mani negaidīti pārsteidza to neparastais vēstījums. Dzejolis «Dzīvo laukos», manā skatījumā, ir šedevrs ar neaptveramu iztēles plašumu.»

"Nospiedumi 2"
"Nospiedumi 2" Foto: Publicitātes foto
Komentāri (53)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu