Znaroka trenētā «Dinamo» komanda pagarina KHL finālsēriju (10)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Maskavas «Dinamo» komanda sestdien izcīnīja otro uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas finālsērijā.

«Dinamo» sērijas piektajā mačā ar rezultātu 3:2 (2:0, 1:1, 0:1) izbraukumā pieveica Latvijas aizsarga Georgija Pujaca pārstāvēto Omskas «Avangard» komandu, sērijā līdz četrām uzvarām samazinot pretinieku pārsvaru līdz 2-3.

Šā mača pirmās trešdaļas pirmajās desmit minūtēs ar precīziem metieniem izcēlās Mihails Aņisins un Jurijs Babenko, izvirzot viesus vadībā ar 2:0, bet spēles 26.minūtē Konstantīns Gorovikovs panāca jau 3:0.

Otrās trešdaļas vidū «Avangard» komandas uzbrucējs Antons Kurjanovs vienus vārtus atguva, bet 19 sekundes pirms mača pamatlaika beigām Jurijs Aleksandrovs «Dinamo» pārsvaru samazināja līdz minimumam - 2:3. Tomēr atlikušajā laikā viesi nosargāja pārsvaru un svinēja uzvaru.

Pujacs šoreiz laukumā pavadīja 19 minūtes un 55 sekundes, kas bija trešais lielākais spēles laiks komandā, kuru laikā veica vienu metienu pa pretinieku vārtiem.

Pujacs ir pirmais Latvijas hokejists, kurš cīnās Gagarina kausa finālā. Tāpat viņš iekļauts Latvijas izlases kandidātu sarakstā pirms gaidāmā pasaules čempionāta.

Finālsērijas sestais mačs pirmdien jau notiks Maskavā.

«Avangard» komanda Austrumu konferences finālā ar 4-1 pieveica regulārā čempionāta spēcīgāko vienību Čeļabinskas «Traktor», bet Maskavas «Dinamo» Rietumu konferences finālsērijā ar 4-0 pārspēja ambiciozo Sanktpēterburgas SKA.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu