Īri neskumst par Francijas futbola izlases izstāšanos no Pasaules kausa (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pēc Francijas futbola izlases izstāšanās no Pasaules kausa izcīņas finālturnīra otrdien īri izteicās, ka neskumst par komandu, kas viņiem atņēma iespēju piedalīties finālturnīrā.

Kā ziņots, pagājušā gada beigās Francija un Īrija savā starpā tikās pārspēlēs par iekļūšanu Pasaules kausā. Otrās spēles pagarinājumā Viljams Galā guva vārtus pēc Tjerī Anrī spēles ar roku pretinieku soda laukumā, nodrošinot Francijai vietu finālturnīrā.

"Es esmu ļoti priecīgs, ka viss beidzās šādi. Uzskatu, ka viņi tur nokļuva nepareizā veidā," izteicās Īrijas izlases trenera palīgs Laiems Bredlijs, kurš pats valstsvienībā aizvadījis 72 spēles.

"Viņi spēlēja tiešām, tiešām slikti," Bredlijs pastāstīja radiostacijai RTE. "Turklāt viņi ne tikai spēlēja slikti, bet arī uzvedās tā un atgriezīsies mājās ar kaunu."

Tikmēr laikraksts "Irish Times" raksta "Komiskā Francijas avārija un sadegšana", uzsverot, ka Raimona Domeneša atrašanās Francijas izlases galvenā trenera amatā beigusies ar kaunu.

Kā ziņots, pēc Anrī spēlēšanas ar roku, Īrijas Futbola asociācija vēlāk lūdza šo maču pārspēlēt, bet pēc atteikuma saņemšanas vērsās pie FIFA ar lūgumu kļūt par Pasaules kausa izcīņas finālturnīra 33.komandu. Arī šo Īrijas prasību FIFA noraidīja.

LETA jau vēstīja, ka finālturnīrā Francijas izlase tikai vienu reizi spēlēja neizšķirti, bet pēdējā mačā otrdien ar 1:2 piekāpās DĀR valstsvienībai. Francūži A apakšgrupā palika pēdējā, ceturtajā pozīcijā.

Visa finālturnīra laikā Francijas izlasei bija dažādi iekšēji konflikti. Šī krīze sasniedza kulmināciju svētdien, kad spēlētāji atteicās piedalīties publiskajā treniņā. Šīs problēmas komandas iekšienē atstāja lielu iespaidu uz izlases sniegumu laukumā.

Jau iepriekš bija zināms, ka pēc turnīra Francijas izlases galveno treneri Raimonu Domenešu amatā nomainīs Lorāns Blāns.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu