«Okartes skatuvē» uzvar Jānis Buķelis (170)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

LNT šova «OKartes skatuve» četrpadsmitajā koncertā uzvaras laurus plūca «dziedošais ugunsdzēsējs» Jānis Buķelis no Skrundas. Tiesa gan, veselības problēmu dēļ šovu pametusi ekstravagantā dziedātāja no Ogres - Antra Stafecka.

«OKartes skatuves» četrpadsmitajā koncertā šova dalībnieki izpildīja dziesmas dažādās pasaules valodās. Šova censoņu priekšnesumus vērtēja žūrijas komisija, kuras rindās bija šova repertuāra direktors un mūzikas izdevējs Guntars Račs, modes mākslinieks Dāvids, īstajā vārdā Romāns Andrejevs, un šova vokālais pedagogs Edgars Kramiņš.

Apkopojot skatītāju telefonbalsojuma un žūrijas vērtējumu, 1.vietā ierindojās «dziedošais ugunsdzēsējs» Jānis Buķelis no Skrundas. Viņš izpildīja Krievijas dziedātāja Grigorija Ļepsa estrādes hitu «Рюмка водки на столе». Buķelis «OKartes skatuvē» šonedēļ piedzīvojis otro uzvaru. Kā jau TVNET iepriekš rakstīja, šova atgriešanās koncertā viņš saņēma visaugstāko skatītāju novērtējumu un līdz ar to varēja turpināt dalību šovā.

Savukārt 2.vietā, izpildot jestro Gorana Bregoviča «Gas, gas, gas», ierindojās Toms Bokums, kurš arī šonedēļ izcīnīja iespēju atgriezties šovā.

Šova četrpadsmitajā koncertā 3.vietā palika Marta Ritova, kura bija sagatavojusi īpaši gaumīgu priekšnesumu un izpildīja dziesmu itāļu valodā.

Pēdējās vietās palika Kristīne Šomase un Sandija Vīgante. Savukārt Antra Stafecka, kura iepriekš šova koncertos ierindojās 1.vietā, veselības problēmu dēļ pametusi šovu.

Pēc koncerta sarunā ar TVNET vokālais pedagogs Edgars Kramiņš atklāja, ka šis šova koncerts izvērties multikulturāls:

«Priecājos, ka dalībnieki neizpildīja tikai dziesmas angļu mēlē un izskanēja arī citas valodas.»

Kramiņš arī norādīja, ka skaidri redzams, ka Jānis Buķelis un Toms Bokums pabijuši mājās, atpūtušies un ieelpojuši svaigu gaisu. «Tāpēc arī viņiem ir tik labs balss skanējums. Tāpēc nevar vairs izspiest kā citronus tos šova dalībniekus, kuri visu laiku atrodas šovā. Redzu, ka šova beigās varētu būt kādi 7 - 10 dalībnieki, kuri var darīt itin visu - dziedāt solo, bekvokālu, lekt un dejot,» atzina vokālais pedagogs.

Komentāri (170)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu